Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 szám a az évet és a gyártás hetét jelzi, aszem a DOT szám után egy pár centivel szokott lenni
Na puszi-puszi mindenkinek!
szar, esik es neha esik ho
Nem.Jön vissza a tél.
Fázom.
hallihóóó...arra felé is érkezik a tavasz?
haribó. milyen az idő arra?
jo estet az Uraknak
őőő rándbön. ráérek vele ugye? majd hétvégén megcsinálom, meg megméregetem. de évet honnan tudnám megnézni?
csinálj egy-két portrét a gumiról, a mintamélység, a gyártási év és keverék is érdekelne
várom az adatokat ésmeglássukhogymilégyen
Spedd addig nem lesz 20 fok szóval nem viheted ki a mocit ahogy megfogattad....
nekem is van egy bt 002 öm előre. a hátsó az naogyn kuka de az első még egyész jó. csak énis egybe cserélem. nézzek egy mintamélységet hátha érdekel?
ok , péntek jó , az adatlapomon van telszám , hívtalak volna én is de sajnos nincs neked megadva így csak te tudsz hívni
Bazzzzz ez a pesti közlekedés ennyi rendőrt mind ma még nem láttam
Reggel ahogy mentem határ-út kb. 4 rendőr, határúttól népligetig üllői úton minden kereszteződésben négyesével járdáknál soroksári út színház előtt lezárva tele rendőrökkel, visszafelé ahogy jöttem suliból bazzz lágymányosin nem lehet gyalog átjönni lezárták rendőrök mind két oldalt 4-4 rendőr bazz amit ne mértek minek mind két oldalra 4-4 rendőr 1-1 nem tudná megoldani hogy ne menjen fel rá senki, népligettől hazafelé nem lehet kimenni rendőrök lezárták üllői utat nem lehet felmenni rá mert valami talpnyaló kis csicskát konvojba kell kísérni és lezárták egész utat h nehogy megakadjak valahol Kb ez volt ma Holnap ezért ki kell vinni szigorúan Gixert
Jön papa, holnap viszem gumishoz a gépet!
Pénteken ha gondolod össze is futhatunk...
gumi
k2-es 40 ezer km-el még gyanús is, ez kevés km ehhez az évjárathoz..
Nekem volt olyanom... De szerintem ezt egyértelműen nem lehet kijelenteni h érdemes vagy sem! én 30.000-el adtam el és jó erőben volt sőt sportmotornál ritkaság de néhai pályázás és kemény utcai használat mellett annyi olaj jött ki amennyi belement de nagyon gondos gazdája volt előttem is! Szal jó gépek, tartósak de meg kell nézni mit veszel és fontos az eladó személyisége könnyen rájöhetsz belőle h a leszarom hagy menjen kategória képviselóje vagy odafigyel a motorjára
Sziasztok.
szerintetek 40 ezer kilóméterrel érdemes Gsx-R-t venni? K2-es.
Kellett valami, ami megtartja a motort...
tuggya fene. vannak beteg emberek
Szerintetek is csak a nő miatt kellett ekkora papucsokat rakni a VAS-ra?
A pályán viszont kurva jó!
Utcára totál alkalmatlannak tartom. Amíg nem került rá az akra rendszer, meg a pc 10 000 alatt nem nagyon ment. Most már 8000-nél van használható ereje. Szóval alul nagyon nyomatékszegény. Olajfogyasztás kb. 1 deci/ pályanap.
Ha jó az idő, talán én is
nemfogod tudni nagyon lebeszélni. engem se tudtak. mindenki mondott mindent, még apám is mondta hogy hondát vegyek. de nekem ez tetszik ez kellett.. de legyen szerencséd.