Bazzzzz ez a pesti közlekedés ennyi rendőrt mind ma még nem láttam
Reggel ahogy mentem határ-út kb. 4 rendőr, határúttól népligetig üllői úton minden kereszteződésben négyesével járdáknál soroksári út színház előtt lezárva tele rendőrökkel, visszafelé ahogy jöttem suliból bazzz lágymányosin nem lehet gyalog átjönni lezárták rendőrök mind két oldalt 4-4 rendőr bazz amit ne mértek minek mind két oldalra 4-4 rendőr 1-1 nem tudná megoldani hogy ne menjen fel rá senki, népligettől hazafelé nem lehet kimenni rendőrök lezárták üllői utat nem lehet felmenni rá mert valami talpnyaló kis csicskát konvojba kell kísérni és lezárták egész utat h nehogy megakadjak valahol Kb ez volt ma Holnap ezért ki kell vinni szigorúan Gixert
Nekem volt olyanom... De szerintem ezt egyértelműen nem lehet kijelenteni h érdemes vagy sem! én 30.000-el adtam el és jó erőben volt sőt sportmotornál ritkaság de néhai pályázás és kemény utcai használat mellett annyi olaj jött ki amennyi belement de nagyon gondos gazdája volt előttem is! Szal jó gépek, tartósak de meg kell nézni mit veszel és fontos az eladó személyisége könnyen rájöhetsz belőle h a leszarom hagy menjen kategória képviselóje vagy odafigyel a motorjára
Utcára totál alkalmatlannak tartom. Amíg nem került rá az akra rendszer, meg a pc 10 000 alatt nem nagyon ment. Most már 8000-nél van használható ereje. Szóval alul nagyon nyomatékszegény. Olajfogyasztás kb. 1 deci/ pályanap.
nemfogod tudni nagyon lebeszélni. engem se tudtak. mindenki mondott mindent, még apám is mondta hogy hondát vegyek. de nekem ez tetszik ez kellett.. de legyen szerencséd.
Fázom.
várom az adatokat ésmeglássukhogymilégyen
Reggel ahogy mentem határ-út kb. 4 rendőr, határúttól népligetig üllői úton minden kereszteződésben négyesével járdáknál soroksári út színház előtt lezárva tele rendőrökkel, visszafelé ahogy jöttem suliból bazzz lágymányosin nem lehet gyalog átjönni lezárták rendőrök mind két oldalt 4-4 rendőr bazz amit ne mértek minek mind két oldalra 4-4 rendőr 1-1 nem tudná megoldani hogy ne menjen fel rá senki, népligettől hazafelé nem lehet kimenni rendőrök lezárták üllői utat nem lehet felmenni rá mert valami talpnyaló kis csicskát konvojba kell kísérni és lezárták egész utat h nehogy megakadjak valahol Kb ez volt ma Holnap ezért ki kell vinni szigorúan Gixert
Pénteken ha gondolod össze is futhatunk...
szerintetek 40 ezer kilóméterrel érdemes Gsx-R-t venni? K2-es.