Látom Te is felfigyeltél a jelenségre! Ha megtudod melyik topikba mentek a nípök, írj egy választ légyszi. bár ha elromlik az idő, lehet hogy megkerülnek!
Hy kék-fehérek!
Na ne szórakozzatok már, hogy gyári idomos motorra akartok rakni sbk kormányt
Az idomos sportmotorhoz csutkakormány való, a street fighter-hez meg tulajdonképpen
mindegy, csak ízléses legyen az átalakítás... Szerintem.
Én azért hagytam meg 2 átépített motoromon is a csutkát, hogy ne szabjon le a szél.
De a téli terv: a K7-esen csőkormány, (mert annyira megtetszett a csajom 750-esén )
idom le, ufo fejidom, max 185 kg tele, és 200 ló!
Háát hely az nem sok volt. A plexiből sajna ki kellett vágni egy darabot. A kormány az tényleg a magasabb fajta volt, de egy hátrafele menő kiemelő volt hozzá (kb. 45 fokos dőlés). Én szerintem neked is csonkítanod kell majd, vagy ne forgolódj vele szűk helyen . Én amiket eddig láttam mindegyiknél az idom vagy a plekó vágva volt.
Szevasz!
Én is most agyalok egy csőkormányos átalakításon, szeretném énis gyári idomokkal megoldani. Megnéztem a képeidet, de egy kicsit magasnak tűnt (még a régebbi képen) a cucc. Ha alacsonyabbra hagynám, beleérne az idomba vagy a plexibe? Mennyi helyed volt még azzal a kiemelővel?
Acer14:
Ja, volt már pár vas a kezeim alatt. 750-es Katana, 91-es gixxxer750, SRAD 750 99, K1 750, 2 hayabusa... most meg ez az ezres. Egy kalandozásom volt, egy 94-es 1000-es FZR Exup. A GSXR betűk a forgalmiban már megszokottak.
Most egy indexet hajkurászok, eldőltem vele egy ilyen vezetéstechnikai tréningen, aztán a jobb első odalett.
Acer14:
Igen, meglestem, fektetve áll, semmi nem akadályozza a szabad gázáramlást. A rugó jó erősen tartja. Szerintem tanultak Yamaháéktól, mert ha anno az FZR-ben elszakadt a bowden, akkor keresztben állt a szelep. Itt ha elszakadt, max a nyomaték lesz kisebb alul, aztán annyi.
Figyu Nobby! Akartam kérdezni már! Kiiktattad a kipufból az EXUP szelepet? illetve ha bent hagyod ellenőrizd a helyzetét, mert ha el van fordulva a csőben, akadájozza a szabad gázáramlást!
Az összes 1000-es gixxer tulaj eltűnt? Lementetek a térképről?