Tudna valaki segíteni, hol tudok K5 ös gixxer ezresre pályaidomot venni.Esetleg Dús Peti félét.Vagy neki a számát,honlapját vagy ami van neki.Sehol nem találok, és nagyon kéne.Köszke a segítséget.
Egy jótanács: Mielőtt meghúzod a tengelyen levő anyát, fogj egy csavarhúzót, és csúsztasd be a lánc és a lánckerék közé oda, ahol még épp befér, de még nem kell feszegetni semmit sem. ha ez megvan, akkor húzd mega az anyát. Így garantáltan nem fog visszafeszülni, és eléred a kívánt hatást...
Bocsi, ha már volt téma valahol ez, de nem volt időm minden fórumot átolvasgatni, de olyan kérdésem lenne, hogyan hogyan állítsam be a gixxeren a láncfeszességet? Én így csináltam: 1. anya meglazít 2. állítócssavarok kontráit oldani. 3. állítócsavarral feszíteni 4.kontra 5. anya meghúz. Csakhogy a meghúzásnál meg az addig ok lánc feszessége tök feszes lesz. Mit csinálok rosszul?
Hi ezresek!
Örömmel tudatom veletek, hogy ekészült végre a nagy mű! Remélem azért tetszik valakinek! Apróbb dolgok még hiányoznak, de a nagyja már végleges
Köszi a vállaszt pepe, olyan ismerős a moci, az alsó rész festése, nem téged láttalak a héten csütörtökön zalaegeszeg tescó környékén?
Ja és mennyit tettél a mociba a 2 garnitúra alatt?
Nálam 4 hónapja van az ezres... most gumizom 2-szor...
Azaz azzal együtt ami fent volt, ez a 3. gumi... mondom 4 hónapja van nálam.
Bár nem kétséges, használom a vasat derekasan, dehát ezért vettem.
Hozzátartozik a dolog teljességéhez, hogy pénzspórolás végett nem zsírúj gumikat tettem fel, hanem 80-90 %-os gumik voltak...
Bár nálam a 600-as is megzabálta a gumikat... lehet, hogy nem kellene stiften motorozni...?
Sziasztok, gyors kérdéssel élnék, rengeteg helyen olvastam hogy az 1000-ek nagyon eszik a gumit, de mégis mennyire? Gondolom függ az igénybevételtől a dolog, azért 8000-10000 km el lehet menni egy pakkal? Vagy annyire eszi mint a Busák?
Köszi: caviar
"Ésszel és csak is ott ahol sem magadat sem másokat nem veszélyeztetsz!" Nagyon durva játék tud lenni, ha ilyeneket akartok mindenáron kipróbálni! Csak ésszel!
És ezt is:link