Sziasztok! Tudná vki hogy gsxr 1000 k1 -re milyen áttétel a gyári?
Mert lánc fogaskerék csere elött állok:) elszakadt 160-nál.....de szerintem nem gyári áttátel van rajta..löszi!
Széria ECU-n finomítottak az egyes hengerekbe befecskendezett üzemanyagmennyiségen, ennyi. Yoshi RS-3 dob meg K&N filter van benne minden más gyári. Szerintem egy 2001-estől ez így elég korrekt eredmény.
De lehet hogy valakinek kettő kell,a jóbol sohasem elég!
Mazsolás milkáért viheted,de abból legalább 1 kamionnyi kell!
Mi ez az önfényezős, videó amit a Dinó csinál? (amúgy gyó).
Mozgó képek nem lesznek benne?(Bár valamilyen szinten ezek is mozgóképek)
Sziasztok!
Nem a témába vág,de van egy eladó K1-es gixxerem!Csilli-villi szép? sport kipu,fém fékcső,sötétitett plekó,kis index,stb!Ára 1,5 milka!
Érd:70/362 0725
Én a 750-el még sosem egykerekeztem mert olyan a gázmarkolat, hogy ami nálam a nyélgáz az valójában csak kb. 80%. Egyszerűen olyan sokat kell rajta tekerni, hogy az már nem kényelmes.
Figyi! Egy 1000-es gixxernek nem kell gázrángatás meg visszaengedés meg ilyenek.Szerintem egyszerűen indulj el vele rakd fel 2-be és 4000-től húzz egy nyélgázt. Ha kell fordítsd alá a karod, hogy biztosan teljes gázt húzz! Persze jobb láb a féken legyen! Ha nem jön fel kerékre akkor ott nincs meg a 160 paripa.
Az én K1-em harmadikban 170-nél gázra egykerekezik, 200-210-nél forog ki 3-ban akkor lerakja. Ha rendesen megy, muszáj kerékre állnia 1-2-ben biztos. Még FI hibakóddal, szerviz üzemmódban is. Milyen gumit használsz? Lehet h csak leforgatja a hátulját. Mindenesetre légy óvatos, kinyírhat ha nem tiszteled kellőképp...
ha vmi gebasz lenne azt már észre vetted volna, meg mondtad hogy szerelö is látta, ha nem tökélletes a keverékképzése, talán az v ha vmi nincs helyen talán lehet lusta, sztem nincs azzal semmi gond, vagy tényleg az áttétel sokat dobhat, de akkora módositás biztos hogy nincs, hogy ne jönne kerékre, nézd meg a lánckerekeket, pinkmotors honlapján megtalálod az eredeti áttételt is, ha igaz 15/ 42
Mert lánc fogaskerék csere elött állok:) elszakadt 160-nál.....de szerintem nem gyári áttátel van rajta..löszi!
milyen láncot vegyek? Mondjatok vmit!
link
K1-re kellenének nekem futómű beállítási adatok. Tudna segíteni valaki?
200 euro
érdeklődni: 209210350
Mazsolás milkáért viheted,de abból legalább 1 kamionnyi kell!
Mi ez az önfényezős, videó amit a Dinó csinál? (amúgy gyó).
Mozgó képek nem lesznek benne?(Bár valamilyen szinten ezek is mozgóképek)
Szerintem itt már mindenkinek van legalább 1 gixerje!
Mogyorós milka? 1 tábla van,a felet adnám a jövő hónapban.Jó úgy?
Nem a témába vág,de van egy eladó K1-es gixxerem!Csilli-villi szép? sport kipu,fém fékcső,sötétitett plekó,kis index,stb!Ára 1,5 milka!
Érd:70/362 0725
Tankbőrt keresek hozzá. Van valakinek eladó?