Hi!
Nem tudom miért jó egy injektoros motorra karburátort rakni. Gondolom unalomból. Amúgy meg valami iszonyúan szar hangja van a verdának. Szóval kár volt érte.
Van egy GSX1400-hoz való undertray eladó. Teljesen új, olyan mint a képen csak fekete színben. Ára 100 Euro. Annyiért vettem én is, de nem került fel a motorra. Ha érdekel valakit, akkor dobjon egy mailt:
kenray kukac partybox pont hu címre
Budapesten, Székesfehérváron, Veszprémben, Ajkán, Keszthelyen megoldható a személyes átvétel.
Szeva Árpibácsi!
Mint a jobb kipufogókhoz ehez is jár kivehető hangtompító. Hangtompítóval is nagyon kellemes mély morgós hangja van, de egyáltalán nem hangos. Én azért biztos ami biztos kivettem a hangtompítót. Na így már pont úgy szól mint a durvább sportmotorok, csak mélyebben! A motorfék hangja pedig külön extra csemege! Persze ezt igazából hallani kell!
Hi!
Pénteken felugrott a Martin dob a verdámra. Meglepően profi darab, igényes kidolgozás, minden alkatrésze mérethelyes, tökéletesen passzol. Felszerelés közben olyan érzésem volt mintha csak egy gyári alkatrészt raknék a helyére.
Ma pedig ki is próbáltam! Minden várakozásomat felülmúlóan gyönyörű a hangja! Totálisan mély és nagyon kemény, teljes mértékben visszaadja az 1400-as blokk minden brutalitását! Mindenkinek bátran ajánlom!
Élőben meghallgatható, márciusban Kemencén!
Üdv Egynégyesek!
A kemencei találkozón, ha minden jól megy motorszentelés is lesz Béla szervezésében! Szerintem ránk fér egy kis égi támogatás!
Az Atya ezt a levelet írta Bélának:
„Kedves Béla Barátom!
Drága feleségemnek van egy jó fej görög katolikus pap férje /aki történetesen én vagyok/.Sőt,mivel a négy gyermekünk mellett még mindig van a portán egy GSX 1400, és pár liter szenteltviz is akad én szivesen megszentelem a motorokat.
Jó szervezést!Előre is köszönjük a fáradozást!Bármi kérdésed vagy kérésed van nyugodtan szólj!
Szevasz Csaba!
Ma megrendeltem a dobot , van 10% téli kedvezmény ! Sajna Zalaegerszegre most nem indulok neki túrázni, úgyhogy marad a postázás meg a sajátkezű felszerelés. Ha megvan teszek majd fel képet.
Akkor jó. Nekem 2 hónap volt. Én szereltem fel, a 2 dobosnál a középállvány taposóját kicsit ki kellett hajlítani.
De ha elmész Zalaegerszegre, felszereli neked. Túrának nem is rossz.
Beszéltem a Martin dobos emberrel. Azt mondta kb. 1,5 hét az átfutás a megrendeléstől, szóval nem vészes.
Neked ki szerelte fel? Simán fel lehetett rakni?
„E” betűt meg majd bűvészkedünk bele!
Nem tudom miért jó egy injektoros motorra karburátort rakni. Gondolom unalomból. Amúgy meg valami iszonyúan szar hangja van a verdának. Szóval kár volt érte.