Igen megy a dolog 3 della,a 6070es 14et ér én annyit adok ért,mert már csak 20 újonnan,a 6230i bill az meg 190.-huf minusz motoros kedvezményben részesűlsz az meg 20%!
kielégítő volt a válaszom?
Van nekem egy... GSR kiegészítőm, amit megrendeltem, de senki nem mondta hogy ha bukógomba van a mocin, nem lehet feltenni... Így eladó. Ez egy Hűtőtakaró spoiler, hivatalos ára kb 60.000Ft, ha kell valakinek, beszerzési áron (48.000) megkapja. Mellesleg nagyon jól néz ki. (azért rendeltem) A cikkszáma 990D0-44G25. Vadonat új, bontatlan szerelékekkel, gyári leírásokkal. Ha kell, szóljatok!
70/7023701 Üdv: Klu
As Dagon!
Nyugodtan menj csak és fizess be GSRre!Ne az én videjóm döntsön a választásodban!Készült olyan videjó,hogy ha azt meglátnád már tegnap befizetted volna a pízt!Elmehetne GSR reklám filmnek!
Én csak egy percet láttam belőle ahogy éppen kerékre vágom a forgalomba de az is jól sikerűlt!
A gyorsulásról viszont nem készűlt mert szar volt a láncom is és az útviszonyok sem voltak a legjobbak!
.......ami késik az meg is fog jönni!
Cső! nem volt poén,én voltam bal...asz! Az öcsém nevével léptem fel! Na de tök mind1! amúgy semmi poén nem volt abban amit írtam! Sajnálom,de nem fog most menni a körözés,egyrészt mert suliban leszek,másrészt most kisebbfajta csinosítások vannak folyamatban a gépen,harmadrészt már a téli álmát alussza! Én a szezon kezdetével gondoltam a túrázásokat! ha gondolod akkor oké! Cső
Vigyázzatok ám holnap.
Ha vasárnap jó idő lesz,talán előkerül Mr V2