Dody papa!
Szia ször!
A 20.000et csak poénból írtam,mert a Gino kérdezte!Nem tudom mennyin áll de az még kell gurulnom 1500öt!
Igen szeretnék ma is motorozni, de a köd és a csúszós út ezt szabotálja nekem!
Sajnálom,én ilyen vagyok,nagyon szeretem a motorom és a gurulást!Ettől csak a halál választhat el!
Nekem nincs már családom,csak a lányom akit egy héten 1 napot van velem és életem legrosszab Karácsonya volt!Akkor megfogadtam ahogy díszitettem a fámat,hogy ennek fogok élni és ebből nem lehet eltántorítani semmivel sem!Nem akarok itt drámázni,de Te is ezt csinálnád,ha már ebbe a helyzetbe kerűlsz amibe én!Ő benne legalább nem csalódhatok és velem van mindig!
Kykee Tesó ma is foksz motorozni???
Az azért nem semmi hogy Te még az év utolsó napján is motoroznál !
Hallom a 20 e km idén teljesül ez igen. Gratulálok!!!
Ha esetleg az időt nem tartod megfelelőnek akkor tudom javasolni hogy nézd meg a moziban a HOLIDAY amerikai romantikus vígjátékot. Tegnap este Tamcsi névnapját ünnepelve eljutootunk egy moziba és megnéztük. Nekem bejött és kimindottan tetszett . Jó volt ebben a rohanó világban erre időt szakítani. Kis barátnődnek is fog bízonyára tetszeni.
Egyébként meg vigyázz magadra az egykerekezéssel!
Stevve alakítja a programot sajna az egyenlítős 6 hetet kihagyta!
Nem tudom hogy mi lesz a jévben motorügyileg. Új vagy merad még ez?
Ha marad akkor gumizás és kipufogócsere az minimum !
Megkésve bár, de törve nem, boldog névnapot! Hiába néztem a naptárba, sehogy nem találtam syrus6-ot vazze, azért késtem. De aztán pengeéles logikával rájöttem, hogy a 6-os nem kell mögé.....
Syrus tesóm!
Örülök,hogy 2 őrült van már a GSRFÁJTER TEAMban!
HA nem gond akkor majd csak a jövő héten megyek oda hozzátok!Most nem lett volna pofám zavarkolódni!Azért bármennyire is tartatok engem őrültnek,azért a tisztelet az túl teng bennem!
Jó estét all!
Szájrusz!
Nem tudok ma vidit prezentálni,ha csak nem nézegeted a régieket,mert pesten voltam 2 napig és a vas meg Almádiban!Láttad volna a pofám reggel,mikor felébredtem és láttam,hogy süt a Nap!Mondom magamnak: te hülye,délután 5ig motorozol, szenteste szélben,most meg itt fetrengsz az ágyban?
Messze volt almádi.....
Köszönöm!
Neked pedig bizton lesz még számtalan szenzácíós Karácsonyod !
Én eszt kívánom Neked és egyben egy remek 2007 évet!
Na és természetesen sok frankó közös gurulást !!!
Üdv:
Dody
kykee
Szia ször!
A 20.000et csak poénból írtam,mert a Gino kérdezte!Nem tudom mennyin áll de az még kell gurulnom 1500öt!
Igen szeretnék ma is motorozni, de a köd és a csúszós út ezt szabotálja nekem!
Sajnálom,én ilyen vagyok,nagyon szeretem a motorom és a gurulást!Ettől csak a halál választhat el!
Nekem nincs már családom,csak a lányom akit egy héten 1 napot van velem és életem legrosszab Karácsonya volt!Akkor megfogadtam ahogy díszitettem a fámat,hogy ennek fogok élni és ebből nem lehet eltántorítani semmivel sem!Nem akarok itt drámázni,de Te is ezt csinálnád,ha már ebbe a helyzetbe kerűlsz amibe én!Ő benne legalább nem csalódhatok és velem van mindig!
Kykee Tesó ma is foksz motorozni???
Az azért nem semmi hogy Te még az év utolsó napján is motoroznál !
Hallom a 20 e km idén teljesül ez igen. Gratulálok!!!
Ha esetleg az időt nem tartod megfelelőnek akkor tudom javasolni hogy nézd meg a moziban a HOLIDAY amerikai romantikus vígjátékot. Tegnap este Tamcsi névnapját ünnepelve eljutootunk egy moziba és megnéztük. Nekem bejött és kimindottan tetszett . Jó volt ebben a rohanó világban erre időt szakítani. Kis barátnődnek is fog bízonyára tetszeni.
Egyébként meg vigyázz magadra az egykerekezéssel!
Stevve alakítja a programot sajna az egyenlítős 6 hetet kihagyta!
Nem tudom hogy mi lesz a jévben motorügyileg. Új vagy merad még ez?
Ha marad akkor gumizás és kipufogócsere az minimum !
Nálad hogy áll a történet???
Szép napot !
Üdv:Dody
Csak holnap is ilyen jó idő legyen!
Kykee, gondolom te motorozol........
(itt +5°C van)
Szép napot evribodri!
Naqgyon beüresedett hozzászólásilag a KLÁN fórum!Mi az oka ?
Köszi,jó étvágyat neked is!
Jó étvágyat!
Milyen egy rodkadt idő van és még minusz is! De nem baj mert vettem maszkot!
Természetesen az italfogyasztás áll!
Hepi némdéj-t!
(nem árulom el, hogy syrus6-ra gondoltam)
....ide is beszúrom
Szerintem van rá esély,hogy itt elöbb meglegyen a 10.000.ik hozzászólás!
Örülök,hogy 2 őrült van már a GSRFÁJTER TEAMban!
HA nem gond akkor majd csak a jövő héten megyek oda hozzátok!Most nem lett volna pofám zavarkolódni!Azért bármennyire is tartatok engem őrültnek,azért a tisztelet az túl teng bennem!
Szájrusz!
Nem tudok ma vidit prezentálni,ha csak nem nézegeted a régieket,mert pesten voltam 2 napig és a vas meg Almádiban!Láttad volna a pofám reggel,mikor felébredtem és láttam,hogy süt a Nap!Mondom magamnak: te hülye,délután 5ig motorozol, szenteste szélben,most meg itt fetrengsz az ágyban?
Messze volt almádi.....
(kössz a méleket, gyühet még, majd ha lesz!)
Merre jártok? Süt a nap lehet,h lessz 1kis ide oda gurulás!?
Kykee biztos ma is meglep minket 1 új videjóval!