Csákó Laca!
Mit keresel Te itt ilyenkor?
Mármint de jó ezidőben itt látni! Annyit dolgozol vazze, h már olvasni sem bírsz. Mit kezdel azzal a rengeteg kessel? Van két ismerősöm, akinek kéne ajándékmotor Kykee is szívesen fogadja a felajánlásokat
Ránktört az évvégi semittevés, holnap az uccsó nap, bemegyek és méginkább fogom hajtani a semmit
Készülök az utolsó karácsonyra egyedül... MOTOROSPARIPA NÉLKÜL
Aztán kezdődhet a Final Countdown!
Hát ha nem is corduda, de valami hasonló.......valami cordura......de látszik az ifjú korod, mert már az írásaidban is dudákkal álmodsz....
Amúgy jó a kabát, de itt is sok függ a márkától, amihez én nem igazán értek. De ha bemész egy jobb boltba, nem csesződhetsz át, legalábbis remélem. Ha elfogadsz egy tanácsot, várd meg február végét, akkor lesz a motoros kiállítás és vásár, biztos lesznek akciók!
Szeretném, ha nekem ilyen huzatos dolgaim lennének!
Kykee!
Hazamegyek, feltolom a gépre a telcsiról, átkonvertálom és feltöltöm ide, ok?
Nekem aztán küddheted kékfoggal, mej az nékem niccsen is!
...ja, személyesen...Mikor jársz erre?
Gino!
Azért az a mázli már egy kicsit húzatos volt!Háttérbe lehet látni a bárányokat ahogy hallgatnak és farkasüvöltő volt a szél!Dec 19.ike és 3 fok!200nál már tökmindegy!Ez egy vágott anyag ,majd a többit átküldöm kékfoggal,ha találkozunk személyesen!
Dody papa!
Igaz nem rég dumáltunk telleren,de azért itt is megköszönöm a jó kivánságaidat és a kiccsaládodtól is!
Nagyon jók a képek,de ezt még lehetne fokozni ha az egyiken a Tamcsika lenne!
De azt csak az emilemre küld légyszi!Köszi
Mit keresel Te itt ilyenkor?
Mármint de jó ezidőben itt látni! Annyit dolgozol vazze, h már olvasni sem bírsz. Mit kezdel azzal a rengeteg kessel? Van két ismerősöm, akinek kéne ajándékmotor Kykee is szívesen fogadja a felajánlásokat