tarka tesó!
gyere ha ráéről!nekem is most jönnek rendesen ennek örülve tngetem motodebill életem börömben jól érezvén!
a koviknak mondd meg,hogy megyek hozzá a héten,de nem veszi fel az új számomat így nem tudtam a tudtára adni,hogy mikor is leszen az!
Csao Dody papa!
Kimaradtál a 10000es hajszából!Mitörtént hogy távol voltál a nyagy esemény mellöl!
Láttad, a wapon követve,így nem tudván hozzászólni,hogy Gino ráment a 10000re és hazamentél azóta kipoliroztad az ezüst töltényt meg a duplacsövűt, Gino tiszteletére?!!
Dody, nekem megfelelő lehet csak előre kellene tudnom, a lehetőségek szerint minél hamarabb hogy nehogy rászervezzek valamit.. emiatt érdeklődöm.. és a február eleje is jó akár ha Nektek az megfelelőbb..
Szerintem ahogy írtam akkor valamikor cuppanunk.
Lehet hogy csak egy kirándulás egy szombati nap.
Januárban mindenképpen összehozzuk ha Neked is megfelelő !
Megaszondom néked öcsém hogy errefelé elég brifangos cudar tavaszi pitymallatok vannak oszt ennek böjtjit nem lenne jó ám biza úgy bűnhődni meg hogy a kései kutyaszarfagyasztó jeges napok köszöntsenek ránk áprilsban! Mer ugyan nem a tavaszi szántás miatt aggodalmaskodom hanem addigra a ménest kéne már járatni a seggem alatt!
Majd l lesz homályosítva a kutyáknak és az időseknek a feje. Na meg a rendszámod.
De ha nem, vállalod ezt a pici rizikót motoros és motortalan barátaid kedvéért, nem?
Meddig tóljunk!Egy 10000es kabbe hozzászólásig?????vagy ez mit akart jelenteni átvitt formában?10000ért bekaphatod?