Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gino!
Meddig tóljunk!Egy 10000es kabbe hozzászólásig?????vagy ez mit akart jelenteni átvitt formában?10000ért bekaphatod?
tarka tesó!
gyere ha ráéről!nekem is most jönnek rendesen ennek örülve tngetem motodebill életem börömben jól érezvén!
a koviknak mondd meg,hogy megyek hozzá a héten,de nem veszi fel az új számomat így nem tudtam a tudtára adni,hogy mikor is leszen az!
Csao Dody papa!
Kimaradtál a 10000es hajszából!Mitörtént hogy távol voltál a nyagy esemény mellöl!
Láttad, a wapon követve,így nem tudván hozzászólni,hogy Gino ráment a 10000re és hazamentél azóta kipoliroztad az ezüst töltényt meg a duplacsövűt, Gino tiszteletére?!!
Gino!
Te ne dulálj az azt megaszontaddal,jó!emlékeztetlek:kabbe
DoN DoC!
Üdv tesókám!
Mi a helyzeted feléd arra felé és tova mind azt érdemlegesen nyugtázva vala mind egészségileg mind lekileg volt olybát?
Jó hajnat all!
Nekem mindegy csak együnk máááá......
Dody, nekem megfelelő lehet csak előre kellene tudnom, a lehetőségek szerint minél hamarabb hogy nehogy rászervezzek valamit.. emiatt érdeklődöm.. és a február eleje is jó akár ha Nektek az megfelelőbb..
Esztet jó mögaszontad bátyám uram. Uffff!
Doc !

Szerintem ahogy írtam akkor valamikor cuppanunk.
Lehet hogy csak egy kirándulás egy szombati nap.
Januárban mindenképpen összehozzuk ha Neked is megfelelő !

Hali
Halidéj Gino!

Megaszondom néked öcsém hogy errefelé elég brifangos cudar tavaszi pitymallatok vannak oszt ennek böjtjit nem lenne jó ám biza úgy bűnhődni meg hogy a kései kutyaszarfagyasztó jeges napok köszöntsenek ránk áprilsban! Mer ugyan nem a tavaszi szántás miatt aggodalmaskodom hanem addigra a ménest kéne már járatni a seggem alatt!
Szia Doc!

Válts vissza ómagyarra! Kapcs ford!
Milyen az idő arrafele?
Dody!

Sikerült már kicsit szűkebb intervalllumba szorítanod a Szeged epicentrumú becsapódásotok egyetemleges időmeghatározását?
Halihó Ginó

Nézd csak hozom fel a topicot !!!

Dody
Tesókám !

Figyeltem és örültem hogy beindultatok !
Ez a motívácíó sajátos formája volt !

Ja a csajból szétcsúztam !

De jóóóóóóóóóó vóóólt !
Dody
Szasztok Klánék!

Én meg vasárnap a K.K. gixijével tekeregtem kistesó.

Jól vagy? Valamikor már megkereslek,de rohanás az életem 2007.01.01. óta.
Toljunk rajt !
Hi evribodri!

Akkor most ezen a fórumon kéne tolni egy kicsit!
Hát pörsze tesó!Jót nyomtunk a GSR 600 fórumon!
Meg lett még a 10100 is
Dodfy meg szét lesz csúszva az idegtől!
Na jó éjt all!
Majd l lesz homályosítva a kutyáknak és az időseknek a feje. Na meg a rendszámod.
De ha nem, vállalod ezt a pici rizikót motoros és motortalan barátaid kedvéért, nem?
El fog jutni,bár egyes részek zavarhatják az időseket és az 1 kilónál kisebb testű kutyákat, esetlegesen a rend őrei figyehetnek rá fel!
Gondoskodj róla, hogy eljusson Ginohoz, akkor talán láthatjuk is
Vagy nem olyan jellegű és nem publikus?
Pesten vagyok muteréknál! Itt számomra motoros idő van!Detegnap kigurultam magam Bélával!Lett is másfél óra videjó!
Csákó!

Ja-ja, nagyon el van hanyagolva!
Nem van szép idő arra, vagy mi az oka, h nem gurulol?
Helló,hahó,hahó!
jó sokan vagyunk itt!
Jó napot,jó húzkodást all!
Ma igen szép időnek nézünk elébe!
mindenkinek jó motorozást!