Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak Neked !!!!
Dody!

Nem én néztem ki az új titkárnődet! Kinézték nekem, vagyis amíg ők elmennek motorozni nekem vigyáznom kell rá!
Szia Tesó !

Az újszerzeményű titkárnőmet kinézte Gino magának ahogy kiveszem a hozzászóllásokból!
Aggóddom nehogy rámenjen a házassága !
Tudod ott a kisgyerek meg minden !
Bassza meg hétvégén mentek motorozni én meg nem tudok csatlakozni, pedig ez történelmi lehetőség öregem janúárban zúrázni !
Én meg a Tamcsit viszem nyíltnapra a főiskolára.
Ja és Vasárnap-Hétfő-Kedd Balatonalmádiban vagyunk a Hotelben szakmai 3 naposon. Igy elkúrva a vasárnapi motorozás is.
Ma is mindenki mint állat motorozott én meg néztem ki az irodából a pic......ba !

Kis barátnőd még meg van ? Azé !!!

Csaó:
Dody
Hali !

Kykee Tesó tele van jó videókal !
Csak a gagyikat rakja fel !
A jók azok sms ellenébe érkeznek !
Dody
Hali Kykee!

Ha jól emlékszem te írtad valahol, hogy csinálsz a GSR-ről vidit, mert ami fent van az gyenge.
Sikerült össze hozni?
Kíváncsi lennék rá.

Ha minden ok (rem nem szólom el) köv héten megyek befizetni az enyimére!!!
Esküszöm már attól meg fogok nyugodni, hogy úton lesz.
Ejj, abból jó nagy karika lenne!
Mivel ő épp az ellenkező irányba tolná a babakocsit, így neked igen hangosan kellene ecsetelned, hogy meghallja!
Mire meghallaná én már az egyenlítő körről jönnék vissza!

Én az 1.3-as Suzukival gurulok le a partra ......... (ami nem B-King )
Pacsizunk, aztán majd én integetek fehér zsepivel amikor eltéptek motorozni.

ui: Fogalmi dugóba keveredtél! Ki beszélt Dody"s secretary irányti érzelemről? No érzelem! Csak
érzelemmentesen zitty-zutty!
Megyek testvérem!Te meg a Fájter GSRemmel egy nagy karikát amig a kedves feleségednek ecsetelgetem a Dody titkárnője felé táplált érzelmeidet!OKSA??????
Látom Kykee, neked is feltűnt ez a szöveg néhány órával ezelőtt a GSR 600 topicban!
Biztos jó móka, főleg mindig más névvel, de én nem érzem benne a poént.

Jössz szombaton?????????????????????????
Banderas!
Az elöbb nem ezzel a névvel futottál a GSR 600 topicon!de jó heccnek tünne,de akkor valami komolyabbat kéne kitalálni,mert így elalszunk!
akkor holnap gurulj le veszprémbe óvárról és csapatunk egyett!Jutasi út 29 és délre érj ide!Megnézzük a gixidet és ki is próbálom
Don DOC!
Minden rendben!Nagy a csend itt is!csak szervizelés vagy nem! Olyankor felpattanok és letépek a kicsi Swiftel a GSRér!Aztán nyél! Rájöttem,hogy el kell adnom a GSRt!
Nagyon dúrva vircsaftokat helyezek bele a közúti vonulásomba!Nem lesz jó vége!
Szögedre mennék én akáá motorral is,de még a hó elött vissza kell indúlni!Mert ha lemegyek akkor bevisszük a testbe az alkoholt az félholt leszünk ott!lehet e ezzel érdemlegesen foglalatoskodni??
Cső! Szép napot mindenkinek! nekem k6-os 600-as gixerem van és nagyon elégedett vagyok a géppel! Eddig nagyon szuper! nem bántam meg a választásom! Nagyon cool lenne ha volna még pár ilyen gép a környékemről /Óvár/,és együtt búgatnánk majd!ha valakinek ilyen gépe van és Óvár környéki, írjon ha van kedve haverkodni,és együtt mocizni ha jön a jó idő! cső
Kykee!

Válaszként ajánlom figyelmedbe a Suzuki GSR 600 topic 10.000. hozzászólását!
Gino!
Nem forgattam én benned semilyen kést!!!Én csak a motorozási élményeimről beszéltem!Semmi gonosz hátsó szándékom nem volt ezzel!
Neked már téveszméid alakultak ki a GSR hiánya miatt!
Eö".....idé....... Há"...itta... ke"
Átvittem az értelmet!
nem kell itt a köntört falazni! mond csak ki Gino a monitorba ne szégyelld!
még írok párat oszt itten is megvan a tenhándrid
Üdv Doc-i!

Ejj midőn mondandód elolvasva találém magamat. Rögvest megfogalmazódék bennem valami hasonlatos gondolat, mint a GSR 600 topicban a 10.000-ik hozzászólásban Kykee-nek adott válaszomban.
Te szintén, utolsó mondatodban említvén vala az érzést kifejtő szavak jelentéséből fakadó szívfájdalommal párosuló érzést meghatárózó dolgot.

na vazze.. olvasom a selftopikolásod oszt úgy tűnik ragájjjos mert most meg én
Kykee!
semmi érdemleges.. a munka nem kevesebb nem úgy mint a kedvem hozzá
de lassan jöttök Szögedre oszt tolunk egy jó hallé és közben kitrágyáljuk hogy hogyan is megy a GSR januári aszfalton ..véled mizu cimbi?
de vajh miért lehet ez Gino? nekem nem okoz ilyen érzést az mikor Kykee meséli hogy mily jót motorozott, meg hogy mekkora etapot tekert a vasba, meg videókat tesz fel erről.. vajon bennem miért nem forog a kés mikor erről olvasok? ..most is csak egy kulcs van a kezemben és ha ránézek csak mosolygok.. jó érzés..
Megkérek mindenkit, hogy ne írkáljátok, hogy így megy úgy mentek GSR-ezni, meg ilyenek!
Forgatjátok benem a kést!
Csákó-mákó Kykee-rikki!

Na mi a manó? (a manó olyan pici, szőrős lény, ami a mesékben......)
Jó estét all!
Dody papa! Hogy hozod fel a KLÁN topicot!?Elszakadt a drótkötél???
Megyek is mert megvolt a mai etapom!
reggel tali,üdv all!kykee
Jé ismét selftopic!Megint egymást követi a 7 hozzászólásom! tehát selftopic!