Kicsit tényleg furcsa az a felvétel a vidinnyoknál, olyan mintha utánfuton húznák, és bakon gyorsúltatják.
Az út legalábbis lassú ahhoz a sebességhez.
Igaz klik??
Látod, szólogatják le a hozzászólok, de fel kellett őket világosítanom, hogy ne egy 1000-es sport motorhoz hasonlítsák! Ez a 10-12 éves F3-as CBR 600 dolog is viccesen hangzik!
Amúgy már régen éreztem, tapasztaltam ...., de az emlékeimben nekem is jobb gyorsulás van!
Szép és derűs napot mindenkinek!
Don DoC!
Mikor maradoztam én ki bármiből is? Tudod,hogy szívesen megyek és már nagyon várom a Szegedi eseményt!Felölem most a hétvégén is mehetünk......
Halidéj Dody!
nem vesztem én el csak máshová kellett integrálódnom aminek persze köze van az úgy imádott fletónkhoz is hisz még pár napja is jobban éltünk.. na de ezt hagyjuk is..
dehogy feledtem a bartelt! az orromban van a füstön érlelődő jó kolbászok illata
meg különben is nem csak szószaporításnak említettem hanem invitálásnak szántam a jó szögedi hallé emlékének felidézését benned és erre a január vége tökéletes időpontnak tűnik számomra is
még majd pontosítunk és ebből az egyeztetésből remélem Kykee sem marad kiki
kár hogy Ancsa nem szereti az ízletes szögedi ételkülönlegességet
Na végre előkerültél !
Halakat még kicsit tartsd az arzénben ha lehet!
Úgy tűnik hogy jan végefelé asszonytársat elviszem szülinapi levezeteésképpen egy hosszúhétvégére és miért ne akkor legyen Szeged !
A bartel persze nem elfelejtve !!!!
Várhatóan ez január 4. hetének vége!!!?
Addig még pontosítunk, de azért örülök hogy nem feledted.
Remélem fletóval már megbékéltél!!!!
Csaó: Dody
Addig nem is igazán jó nekem a dolog mivel az évindítása kicsit több melőval jár mifelénk.
Az út legalábbis lassú ahhoz a sebességhez.
Igaz klik??
Bújjék beléd is!
Gino, BUÉK.
Meg mindenkinek.
Látod, szólogatják le a hozzászólok, de fel kellett őket világosítanom, hogy ne egy 1000-es sport motorhoz hasonlítsák! Ez a 10-12 éves F3-as CBR 600 dolog is viccesen hangzik!
Amúgy már régen éreztem, tapasztaltam ...., de az emlékeimben nekem is jobb gyorsulás van!
Látom, beszálltál a videó hozzászóló ringbe!
Védem a GSR-t, tartom a frontot!
jó estétet!Ki ez,vagy hogy néz ez ki,vagy mi van ezzel?
Ez teccik, ez itten eh:
hát talán akkor jobb is. típííí!
(márminthogy nincs ot a K.K.)
Má nincs itt a K.K. de átadom nekije!
Viszem,de ne jöjjön! Kidobom a számlát a tesco körforgalomnál,ott megtalálja!
Out side because time of out!Itt A K.K. tesó és vigyedől haza a számlát mee megyen hozzádaltatik!
Kykee téged elkapni v.hol,már a topicon!Tudom,h az utcán te vagy a sirály!
Majd less odaát!
Holnap indul újra a mestersuli.
New women---ex men---one week waiting und aufviedersehen!
Így már rémlik?
Ne haragudj de tőrlődött a memóriám szílveszterkor és nem tudom miről kérdezel!
Ti jól vagytok?
Megvagyol,minden oké.
Az egyhetes ultimátum lejárt,mi a helyzet a latinlevereddel????
Don DoC!
Mikor maradoztam én ki bármiből is? Tudod,hogy szívesen megyek és már nagyon várom a Szegedi eseményt!Felölem most a hétvégén is mehetünk......
nem vesztem én el csak máshová kellett integrálódnom aminek persze köze van az úgy imádott fletónkhoz is hisz még pár napja is jobban éltünk.. na de ezt hagyjuk is..
dehogy feledtem a bartelt! az orromban van a füstön érlelődő jó kolbászok illata
meg különben is nem csak szószaporításnak említettem hanem invitálásnak szántam a jó szögedi hallé emlékének felidézését benned és erre a január vége tökéletes időpontnak tűnik számomra is
még majd pontosítunk és ebből az egyeztetésből remélem Kykee sem marad kiki
kár hogy Ancsa nem szereti az ízletes szögedi ételkülönlegességet
B.Ú.É.K. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálo k a mocíhoz !
Ja meg a gépparkhoz ! (7db )
Minden szépet Neked is ebben a páratlan évben !!
Csaó:
Dody
B.Ú.É.K.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Na végre előkerültél !
Halakat még kicsit tartsd az arzénben ha lehet!
Úgy tűnik hogy jan végefelé asszonytársat elviszem szülinapi levezeteésképpen egy hosszúhétvégére és miért ne akkor legyen Szeged !
A bartel persze nem elfelejtve !!!!
Várhatóan ez január 4. hetének vége!!!?
Addig még pontosítunk, de azért örülök hogy nem feledted.
Remélem fletóval már megbékéltél!!!!
Csaó: Dody
Addig nem is igazán jó nekem a dolog mivel az évindítása kicsit több melőval jár mifelénk.