Nőgyógyász
Hogy hívják az angol nőgyógyászt? - Sir Ben White.
Adó
A birka magyarokat mindig megvágták, amikor nehéz helyzetben voltak, akkor is fizetniük kellett.
- papi tized,
- földesúri kilenced,
- kormányzati negyed.
Figyelmeztető felirat
A megszorító csomag súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét.
Syrus6!
Mint utólag kiderült, nincs A jogsija Jézuskának.
Jogsi nélkül pedig nem vezet.
Ez lehet az egyik ok, amiért nincs a fa alatta kulcsa (legalább).
Családok egymás közti vándorlása van napirenden (idén végre nem mindenhova mi megyünk, csak Szentendrére...most inkább hozzánk jönnek a pici miatt)
Egyébként van sütés, főzés...jók a pogramok!
A kis miniMoto igen cselesen kijátsza, hogy mindig foglalkozzon vele valaki!
Nézegette a fát, főleg este amikor világított/villogott....., de még csak rá sem mosolygott.
Az állólámpánk jobban bejön neki! Azt képes akár 15-20 pecig is nézni. (halványan világít)
Az ágya fölött lelógattunk neki színes papírdarabokat, az a "mindent visz" kategória!
Szól hozzá ilyen plüss állatból zsinóros kihúzható csingi-lingi zene. Ezeknek nagyon tud örülni!
Szóval el vagyok én itthon .......
(mindig felszakítjátok bennem a sebet, amit a GSRtelenség okozott......főleg Kykee)
Csak nem GSR-rel jött hozzád a jézuska ,otthagyta neked és már le sem szállsz róla!? Csak azé gondolom,me tegnap se,ma se(még)nem hozzászólást !Minimotó nem engedi, h topicoljon apa? Tényleg tetszett neki a karifa?
Kykee papa hát te tényleg beteg vagy,ha a segged alatt nem 1GSR dorombol! Nem fagyott a sz@r beléd? Én csak addig jutottam,h a garázsban járattam 1 picit!Gondolkoztam rajta,hogy gurulni kéne,de MÉG nincs megfelelő ruhám sajna!
Na további jó pihizgetést,aztán csak okosan ha szitál a HÓ!
abolcskei!
Na most engedte a rendszer és küldtem neked beállítást a telódra!Mentsd el,majd kapcsold ki és vissza a telcsid!Ha így sem megy az MMSed akkor már csak a kártyádon kell aktiválni a szolgáltatást!
Szólj ha nem megy és írom mit csinálj!
üdv
kykee
Boldog Karácsonyt!
Jó estét és Kellemes Karácsonyt minden kedves motoros bajtársamnak és topiclakónak!
A GSR KLÁN tagjainak és MÉG akinek nincs GSRje(Gino,ricardo,olty)azoknak a tiszteletére gurultam 2 órát!Hasznos tapasztalattal is gazdagabb lettem!Ne motorozz sötétedésbe,enyhén szitáló hóba GSRrel!
Kellemes börnáutolásomnak,majdnem perka lett a vége,mert beszitált az eleje,de sikerűlt megfognom a CBpista szeme láttára!De az egykeróval nem volt semmi gond,mert akkor még világos volt és nem esett semmi!
Standar!
Mi az ami fontos?! Itt a számom,csevegjünk a problémáról:+36205854161
Hogy hívják az angol nőgyógyászt? - Sir Ben White.
Adó
A birka magyarokat mindig megvágták, amikor nehéz helyzetben voltak, akkor is fizetniük kellett.
- papi tized,
- földesúri kilenced,
- kormányzati negyed.
Figyelmeztető felirat
A megszorító csomag súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét.
Figyelsz Gino???????
Adatlapomon rajt vagyon a motorom is !
A #2642-est nézted ki, de a #2643-as lett végül is?
Még is csak Hanuka van!
Syrus6!
Mint utólag kiderült, nincs A jogsija Jézuskának.
Jogsi nélkül pedig nem vezet.
Ez lehet az egyik ok, amiért nincs a fa alatta kulcsa (legalább).
Családok egymás közti vándorlása van napirenden (idén végre nem mindenhova mi megyünk, csak Szentendrére...most inkább hozzánk jönnek a pici miatt)
Egyébként van sütés, főzés...jók a pogramok!
A kis miniMoto igen cselesen kijátsza, hogy mindig foglalkozzon vele valaki!
Nézegette a fát, főleg este amikor világított/villogott....., de még csak rá sem mosolygott.
Az állólámpánk jobban bejön neki! Azt képes akár 15-20 pecig is nézni. (halványan világít)
Az ágya fölött lelógattunk neki színes papírdarabokat, az a "mindent visz" kategória!
Szól hozzá ilyen plüss állatból zsinóros kihúzható csingi-lingi zene. Ezeknek nagyon tud örülni!
Szóval el vagyok én itthon .......
(mindig felszakítjátok bennem a sebet, amit a GSRtelenség okozott......főleg Kykee)
Csak nem GSR-rel jött hozzád a jézuska ,otthagyta neked és már le sem szállsz róla!? Csak azé gondolom,me tegnap se,ma se(még)nem hozzászólást !Minimotó nem engedi, h topicoljon apa? Tényleg tetszett neki a karifa?
Üdv syrus!
Kykee papa hát te tényleg beteg vagy,ha a segged alatt nem 1GSR dorombol! Nem fagyott a sz@r beléd? Én csak addig jutottam,h a garázsban járattam 1 picit!Gondolkoztam rajta,hogy gurulni kéne,de MÉG nincs megfelelő ruhám sajna!
Na további jó pihizgetést,aztán csak okosan ha szitál a HÓ!
Üdv :syrus6
Na most engedte a rendszer és küldtem neked beállítást a telódra!Mentsd el,majd kapcsold ki és vissza a telcsid!Ha így sem megy az MMSed akkor már csak a kártyádon kell aktiválni a szolgáltatást!
Szólj ha nem megy és írom mit csinálj!
üdv
kykee
Boldog Karácsonyt!
A GSR KLÁN tagjainak és MÉG akinek nincs GSRje(Gino,ricardo,olty)azoknak a tiszteletére gurultam 2 órát!Hasznos tapasztalattal is gazdagabb lettem!Ne motorozz sötétedésbe,enyhén szitáló hóba GSRrel!
Kellemes börnáutolásomnak,majdnem perka lett a vége,mert beszitált az eleje,de sikerűlt megfognom a CBpista szeme láttára!De az egykeróval nem volt semmi gond,mert akkor még világos volt és nem esett semmi!
Standar!
Mi az ami fontos?! Itt a számom,csevegjünk a problémáról:+36205854161
Télleg nem volt szándékos csak egy picit véletlen.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!!!!
Itt is szeretnék Nagyon Boldog Békés Karit kivánni a kicsaládommal mindenkinek!!!!
Fanni,Orsi,Jani!