Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gino ! ezt oszt meg mondtad !!!
Nőgyógyász
Hogy hívják az angol nőgyógyászt? - Sir Ben White.

Adó
A birka magyarokat mindig megvágták, amikor nehéz helyzetben voltak, akkor is fizetniük kellett.
- papi tized,
- földesúri kilenced,
- kormányzati negyed.

Figyelmeztető felirat
A megszorító csomag súlyosan károsítja Ön és környezete egészségét.
Na a gyengébbek kedvéért !
Figyelsz Gino???????

Adatlapomon rajt vagyon a motorom is !
Imádlak Gino!!!!!!
EZ JÓ!
Dody!

A #2642-est nézted ki, de a #2643-as lett végül is?
NA egy fene,nézegetheted az enyémet is Gino!
Még is csak Hanuka van!

Hát lásd megszántalak ... nézegesd az enyémet egy kicsit...
Szia evribodry!

Syrus6!
Mint utólag kiderült, nincs A jogsija Jézuskának.
Jogsi nélkül pedig nem vezet.
Ez lehet az egyik ok, amiért nincs a fa alatta kulcsa (legalább).
Családok egymás közti vándorlása van napirenden (idén végre nem mindenhova mi megyünk, csak Szentendrére...most inkább hozzánk jönnek a pici miatt)
Egyébként van sütés, főzés...jók a pogramok!
A kis miniMoto igen cselesen kijátsza, hogy mindig foglalkozzon vele valaki!
Nézegette a fát, főleg este amikor világított/villogott....., de még csak rá sem mosolygott.
Az állólámpánk jobban bejön neki! Azt képes akár 15-20 pecig is nézni. (halványan világít)
Az ágya fölött lelógattunk neki színes papírdarabokat, az a "mindent visz" kategória!
Szól hozzá ilyen plüss állatból zsinóros kihúzható csingi-lingi zene. Ezeknek nagyon tud örülni!

Szóval el vagyok én itthon .......

(mindig felszakítjátok bennem a sebet, amit a GSRtelenség okozott......főleg Kykee)
Szia Gino!

Csak nem GSR-rel jött hozzád a jézuska ,otthagyta neked és már le sem szállsz róla!? Csak azé gondolom,me tegnap se,ma se(még)nem hozzászólást !Minimotó nem engedi, h topicoljon apa? Tényleg tetszett neki a karifa?

Üdv syrus!
Jó reggelt mindenkinek!

Kykee papa hát te tényleg beteg vagy,ha a segged alatt nem 1GSR dorombol! Nem fagyott a sz@r beléd? Én csak addig jutottam,h a garázsban járattam 1 picit!Gondolkoztam rajta,hogy gurulni kéne,de MÉG nincs megfelelő ruhám sajna!
Na további jó pihizgetést,aztán csak okosan ha szitál a HÓ!

Üdv :syrus6
abolcskei!
Na most engedte a rendszer és küldtem neked beállítást a telódra!Mentsd el,majd kapcsold ki és vissza a telcsid!Ha így sem megy az MMSed akkor már csak a kártyádon kell aktiválni a szolgáltatást!
Szólj ha nem megy és írom mit csinálj!
üdv
kykee
Boldog Karácsonyt!
kykee beirtam a gsr 600 topicba
Jó estét és Kellemes Karácsonyt minden kedves motoros bajtársamnak és topiclakónak!
A GSR KLÁN tagjainak és MÉG akinek nincs GSRje(Gino,ricardo,olty)azoknak a tiszteletére gurultam 2 órát!Hasznos tapasztalattal is gazdagabb lettem!Ne motorozz sötétedésbe,enyhén szitáló hóba GSRrel!
Kellemes börnáutolásomnak,majdnem perka lett a vége,mert beszitált az eleje,de sikerűlt megfognom a CBpista szeme láttára!De az egykeróval nem volt semmi gond,mert akkor még világos volt és nem esett semmi!
Standar!
Mi az ami fontos?! Itt a számom,csevegjünk a problémáról:+36205854161
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
Minden ménesgazdának és minden földönfutónak is Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
Bocsi ivecoslaca!
Télleg nem volt szándékos csak egy picit véletlen.
kykee ha vagy irj,nagyon fontos
Kedves topic szomszédaim!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!!!!
Kellemes karácsonyi ünnepeket a GSR Klánnak !!!
Itt is gyümölcspálinkás Jó reggelt kívánok Mindenkinek !
Jó reggelt all!

Itt is szeretnék Nagyon Boldog Békés Karit kivánni a kicsaládommal mindenkinek!!!!

Fanni,Orsi,Jani!