Hahó,hahó,hahó!
Mi van veletek?mindenki eltünt a nagy ködben?
Dody popa!
Szervezem,szervezem,de mi az ,hogy jössz ha élsz?
Tessék csak jönni,úgy is üres lesz a Február!
üdv
kykee
Jó napot all!
Halidéj don DoC!
Igen,igen!Eléggé eltüntél és már kezdtem is szankciókat akartam indítani a felkutatásodra!
Hogy vagy tesó!
Nem fogok tudni lemenni hozzád ebben a hónapban,mert nekem is minden hétvégémre jutott valami elfoglaltság!Ma a lányom szülinapja van ezért nem indulat el tegnap hozzád!
Majd Januárban megejtjük a sörpartit nálad!
Remélem a Februári klán bulira jöttök a Lacusékkal!
Az étterem étlapját megnézheted a www.hataretterem.hu n!
Mindenkinek jó hétvégét!
üdv kykee
Halidéj All!
Mindenkitől elnézést kérek aki hiányolja a társaságomat illetve hozzászólásaimat és mindenkitől elnézést kérek aki eddig érezte jól magát míg ismét meg nem szólaltam
Aggodalomra semmi ok az egyik és kezdődhet a para a másik oldalon Még továbbra sem lesz időm magammal topikolni (mert látom más sem teng itt túl) de ha elmúlnak ezek a gyönyörű ünnepek és a zombi állapoton is túllendülök pár lényegtelen hozzászólással biztosan tanujelét adom hogy még van esélyem a jövő évi motorozásra
Ha nem rontanám már addig errefelé a morált akkor Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Két ünnep közt még tuti tolom erre a bringát így az újévi mindenjót majd akkor
Lehet ám személyes megjegyzéseket tenni mert majd veszem az erőt és visszaolvasok
Köszönöm nagylelkű sir I. Don kykee mester ! a lehetőséget....bátorkodom megkérdezni , ha meg nem sértelek , talán van némi halvány reménysugár , vagy legalább reménysugaracska , a meghívóra ? tényleg hová tünt napsugi ? hol vagy Klárikám / Korda /
Ma mennek muterodék az állatkertbe megdobálni a gólyát???
ricardo!
Köszönöm!
Jól tudod,igen ma van a születésnapom!
Kykee! Happy birthday! Ha jól tudom
Tök "tuti" az idő. Lehet, az elvetemült motorosok talán gurulnak is ma? (igen, kykee,,,,rád gondoltam)
Szép napot mindenkinek!
Mi van veletek?mindenki eltünt a nagy ködben?
Dody popa!
Szervezem,szervezem,de mi az ,hogy jössz ha élsz?
Tessék csak jönni,úgy is üres lesz a Február!
üdv
kykee
Jó a hely.
Étlap rendben.
Jó szervezést !
Én megyek ha élek .
Dody
csao
kykee
Látom, már nagyobb szemekkel követed az eseményeket!
Üdv: Don Gino
Micsodaaaaa?
A 23.400.- az éves, nem?
A 6.424.- az mi? Negyedéves?
Megkaptam a kötelezőmet,23.400.-huf ,6424.- helyett
Halidéj don DoC!
Igen,igen!Eléggé eltüntél és már kezdtem is szankciókat akartam indítani a felkutatásodra!
Hogy vagy tesó!
Nem fogok tudni lemenni hozzád ebben a hónapban,mert nekem is minden hétvégémre jutott valami elfoglaltság!Ma a lányom szülinapja van ezért nem indulat el tegnap hozzád!
Majd Januárban megejtjük a sörpartit nálad!
Remélem a Februári klán bulira jöttök a Lacusékkal!
Az étterem étlapját megnézheted a www.hataretterem.hu n!
Mindenkinek jó hétvégét!
üdv kykee
Mindenkitől elnézést kérek aki hiányolja a társaságomat illetve hozzászólásaimat és mindenkitől elnézést kérek aki eddig érezte jól magát míg ismét meg nem szólaltam
Aggodalomra semmi ok az egyik és kezdődhet a para a másik oldalon Még továbbra sem lesz időm magammal topikolni (mert látom más sem teng itt túl) de ha elmúlnak ezek a gyönyörű ünnepek és a zombi állapoton is túllendülök pár lényegtelen hozzászólással biztosan tanujelét adom hogy még van esélyem a jövő évi motorozásra
Ha nem rontanám már addig errefelé a morált akkor Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Két ünnep közt még tuti tolom erre a bringát így az újévi mindenjót majd akkor
Lehet ám személyes megjegyzéseket tenni mert majd veszem az erőt és visszaolvasok
De a Nap már előbújhatna,mert esküszöm,hogy ma elmegyek motorozni és Gino sem tud marasztalni!
kb 2 hét múlva lesz meghívóm akkor küddöm!
Te is gyüssz az Almádi klán talibulira? Ha nem jössz mennek az embereim!
Don kykee majd intézkedik!