ja. Szar ügy.....
Megnéztem tegnap a cuccaim maradványait. A csizmám, azon kívül, hogy a jobba belecsorgott a vérem, még csak meg sem karcolódtak, pedig kitekeredett a lábam. A gerincvédő is menthető, csak mély karcok vannak az alsó csigolyáknál. A kesztyűk, bukó kuka. A tanktáska elszakadt a rögzítőnél. A kabát szakadt, de szerintem nem fizetik ki, mert javíthatónak tűnik......Térdvédők.....na szerintem azt cserélném.....
A motorozás és a szabadság szelleme erősebb minden féle kűlső behatásnál!Mi tényleg együtt töltjük a karácsonyt és a kutyukák meg a fa alatt csaholnak majd ,miközben mi tákolgatunk 2 sörözés között!még jól is hangzik!
Maximum a kerti wc tudnám tákolni,mert most nincs tákolat!
Inkább a mocizás köt le,mint a csajok!
A Samsung sgh-e860v már anyám birtokában van és ma akarom a szakvéleményt kinyomtatni!igyekszem tesssó,meg leszen!
Sziasztok all!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat a túrán és minden rendben volt!Mi csak itt a környéket harsogtuk fel,de mint a hooligán mondta csak lájtos zwööönösen!
Így:
Megnéztem tegnap a cuccaim maradványait. A csizmám, azon kívül, hogy a jobba belecsorgott a vérem, még csak meg sem karcolódtak, pedig kitekeredett a lábam. A gerincvédő is menthető, csak mély karcok vannak az alsó csigolyáknál. A kesztyűk, bukó kuka. A tanktáska elszakadt a rögzítőnél. A kabát szakadt, de szerintem nem fizetik ki, mert javíthatónak tűnik......Térdvédők.....na szerintem azt cserélném.....