enyém majd ha készen leszen akkor még az anyósodat is kidobod csak motorozzhass megint pláne üvvvőltőőőő vassal a segged alatt!
zzzzzzzwwwwwwoooooottttttttttöööööööö...
Bassszus, ma volt két majdnem balesetem, ráadásul 100 méteren belül. Elsőnék egy autó satuzott előttem mert előtte is balfaszoskodtak, kicsit későn kapcsoltam mert egy motorosboltr koncentráltam. Félrekaptam a kormányt, így csak a csizmám széle súrolta az autót. Mázli.
Második. Sorolok be jobbról a beljebb lévő sorba pirosnál. Hátamnál kisteherautó. Elindulunk lépésben. Érzem hogy mintha nyomnák a motort hátul oldalról. Hátranézek, hát a kisteherautó nyom lefele az útról. Lepattanok a motorról, odamegyek a csókához. Rántotthúst zabál, és közben pofázik hogy jobbról előztem. Mondom neki te csicska, átsoroltam, plusz ha pirosnál befértem, akkor elindulásnál mi a gecinek jön rám. Majdnem kikaptam a kocsiból, az volt a szerencséje hogy dudáltak, el kellett indulni mert zöld lett a lámpa ismét. Nem hagytam annyiban a dolgot, szépen csorogtam előtte. Szabadkikötőnél dugó volt. Leállítottam oldalra a mocit, bukót le, odaslattyogok a kocsihoz. Kérdem hogy magyarázza már el mi a gecinek jött nekem. Akkor már tele lett a gatyája, nem győzött bocsánatot kérni, meg bevágta a szánalmas arcot. Nem bántottam, de ráfenyítettem. Mondtam neki hogy vigyázzon a motorosokra jobban.
Ez a nap nem az enyém.
Ma raktam bele a 14500. kilométert.....és csak jövő hónap 30.-án lesz egy éves a hűséges társam....