Jelentem, már én is motorozom...250km van a kis cbf500A-mban
Szorgalmasan gyakorlok, és igyekszem kellő rutint szerezni a kresz szabályainak betartásával együtt!
Szép napsütéses napokat kívánok!
Mi is mentünk egy kicsit a kykee, tarka meg én! Nem volt annyira szép se, meg ismeretlen se, de valamiért mégis jó volt. Készült film most csinálom!
Voltunk Györbe néztünk a tarkának egy jó kis lovat.
Aztán a kykee probált ismerkedni.
De végül elgondolkodtunk nagyon.
nálunk ennyi volt meg egy kis zzzzzzzzzüüüüüüüüüü de csak ésszel
Ne gúnyolódj
Egy polgártárstól érdeklődtem hol a csudába vagyok és merre menjek, ő mondta, hogy arra (mutatta) én meg mentem is arra, amíg egyszer csak úgy gondoltam, hogy most már elég és a P. híd sült ki belőle
De rosszabbra számítottam közlekedésileg
Hazaérkeztem az igazi hazámba én is, az oda-visszaúttal együtt 850km lett a vége. Frankó volt a szombat, Steve, mégegyszer köszi a mindent!
Pestről jövet ma egy icipicit elk*rtam a dolgot - gondolom én - mert a Petőfi-hídon kötöttem ki De legalább volt egy félórás túrám a városban is, igazán élveztem
Baasszus Jani, akkor nem jössz Kunmadárra sem.....
Akar valaki jönni? Egyedül nem megyek! Aki akar jelentkezzen ma estig itt! Május elsejei buli, jóóó lesz! De egyedül..... Akkor nézek valami programot a kiscsaláddal.
vki jönn május1én Kunszentmiklósi motoros találkozóra ?
Kit láthattam ma este fél 8 magasságában a 6-os úton D.Földvár előtt?GSR,csak a szinét nem láttam!
Abolcskei nem te vótál?
Jelentem, már én is motorozom...250km van a kis cbf500A-mban
Szorgalmasan gyakorlok, és igyekszem kellő rutint szerezni a kresz szabályainak betartásával együtt!
Szép napsütéses napokat kívánok!
Voltunk Györbe néztünk a tarkának egy jó kis lovat.
Aztán a kykee probált ismerkedni.
De végül elgondolkodtunk nagyon.
nálunk ennyi volt meg egy kis zzzzzzzzzüüüüüüüüüü de csak ésszel
Egy polgártárstól érdeklődtem hol a csudába vagyok és merre menjek, ő mondta, hogy arra (mutatta) én meg mentem is arra, amíg egyszer csak úgy gondoltam, hogy most már elég és a P. híd sült ki belőle
De rosszabbra számítottam közlekedésileg
Nem igazán szoktam szörfölni a neten, azért nem akadtam rá.
De sok oldalon hírdették amúgy. Jó volt egy kicsit pályázni. Gyilkolták a KTM-eket nagyon. Volt borulás is.
Volt kint fotós is meg kamerás is.
Hazaérkeztem az igazi hazámba én is, az oda-visszaúttal együtt 850km lett a vége. Frankó volt a szombat, Steve, mégegyszer köszi a mindent!
Pestről jövet ma egy icipicit elk*rtam a dolgot - gondolom én - mert a Petőfi-hídon kötöttem ki De legalább volt egy félórás túrám a városban is, igazán élveztem
11-körül végzek!
Bólogass mindenre, amit mondanak! Így azt gondolják, hogy meggyőztek.
Az más, hogy te nem értesz velük egyet!
Akar valaki jönni? Egyedül nem megyek! Aki akar jelentkezzen ma estig itt! Május elsejei buli, jóóó lesz! De egyedül..... Akkor nézek valami programot a kiscsaláddal.
Csákányos PP!Képzeld még ma is,sőt holnap is és ami még ennél is jobb kedden is meló van!
Kezdem már kúvára unni!De sajna ehhöz értök(gondolom)!