MMMMMacci!
itt vagyok!én is unom magam, nélkülem!Csak most intéznem kell az új boltot és rohangálok,meg lóvét intézek,közeben meg otthon szervizelek és utána elviszem 100km körzetben a tulajdonosának a mobilját miután megjavitottam,természetesen MOTORRAL!
Mindjá biszem 24k szervizre a kutyukát!Akkor mi jót csinálnak vele?megnézik az izületetit az izomzatát?
Valami gond van a kutyukámmal!negyed ezerrel mentem a Bai után és elkezdett kihagyni,pedig 6.ikban voltam és 13ezres fordulat körül!MA is csinálta pont előzés közben 211nél!mi ez?
úgy legyen,7 körül tudunk ottannak lenni mami csinál dijóskiflit is,ha fordítva nézed akkor meg befli.
vasárnap eljössz te is tjvel meg kawalánnyal tapolca felé gurúni?
nem is csütörtök és nem szombat majd jövő héten lesz a péntek vasárnap és a szerda hétfő!
csütörtököt úgy hagyju,hogy nehogy csütörtök mondjon minket!mert ugye mi mondjuk hogy csütörtököt mondott de csütürtök nem mondja hogy embert mondott!
Holnap megyek venni kolbászt,szalonnkát,kenyeret,üditőt,papirtálcát,kést,villát,s
zemeteszsákot és nyárstot kellene még szerválni!
jó lesz mááá várom és jól bekajálunk utána sípszóra legurulunk cigánykerózva a domboldalba!
itt vagyok!én is unom magam, nélkülem!Csak most intéznem kell az új boltot és rohangálok,meg lóvét intézek,közeben meg otthon szervizelek és utána elviszem 100km körzetben a tulajdonosának a mobilját miután megjavitottam,természetesen MOTORRAL!
Mindjá biszem 24k szervizre a kutyukát!Akkor mi jót csinálnak vele?megnézik az izületetit az izomzatát?
Lesz zene is amilyet akartok!
Na, lépek árbájtolni....
vasárnap eljössz te is tjvel meg kawalánnyal tapolca felé gurúni?
csütörtököt úgy hagyju,hogy nehogy csütörtök mondjon minket!mert ugye mi mondjuk hogy csütörtököt mondott de csütürtök nem mondja hogy embert mondott!
Holnap megyek venni kolbászt,szalonnkát,kenyeret,üditőt,papirtálcát,kést,villát,s
zemeteszsákot és nyárstot kellene még szerválni!
jó lesz mááá várom és jól bekajálunk utána sípszóra legurulunk cigánykerózva a domboldalba!
A PÉNTEK MÉG PÉNTEK?
Hell
ó all!
Az vasárnap lesz, nem? Szombaton én is mennék.....
Láncold hozzá a Fricit a vérnyulat!