bocs a maiért kykee, de megfogták az egyes számú közellenséget, Li Hun Quiót, és mivel én adtam ki rá a körözést megkaptam. Most értem haza. 1,5 milliárd...rekordot döntöttem...
1. Van valami gurulás a hétvégén amihez lehet csatlakozni?
2. Ha van, akkor milyen ellenőrzés várható? Eléggé nagy kihívásokkal küzd a hátső gumim, és megint sok motorosbaleset volt...
Jövő héten mindenképp lemegyek, mert a Kittynek megígértem, hogy most már gyakrabban találkozunk. Jó éjt mindenkinek, Kykee neked is cinqanta milla pusszancs!
Milyen gép lenne az?
A legtisztább (bár pénzbe kerül), ha elviszed egy motorszervízbe esetleg a márka szervizébe és állapotfelméreted.
Érdemes kifizetni néhány ezer forintot, mert lehet, hogy elállsz a vételtől és megmenekülték pár ezresért a későbbi sok ezres kiadástól.
Meg tudnátok mondani, hogy használtmotor (250ccm, sor4, 15-16ezer fordulat) vásárlásánál, mit, hogyan, miként érdemes megnézni, megvizsgálni, esetleg átnézőszervízt csinálni?
Minden LED fehér színű csak más fénnyel világítanak.
Természetesen van ződ, piros, fehér, narancssárga (gyári).....
Amúgy a zőldet látod az üresállásjelzőnél, a kéket a távolsági reflektornál, a pirosat au olajnyomásnál és az immo+EFI -nél.
BlackNet-nek is írtam eszemeszt, de nem válaszolt, szerintem ő nem jön.
amúgy maci23 is pestről a 2 kerből jön
Már a hírt is ismerem.
Nem tudom kik voltak, de gondolom játszadoztak azon a szűk kis betonúton....
BP - Szfvár - Veszprém* - Bfüred - Tihaly - Keszthely - Tapolca - Kapolcs - Veszprém - Szfvár - BP
Indulás vasárnap, 9:30 Börs, Agip kút.
Jól hangzik.
Jól hangzik. Gino honnan megy? Most én is Pestről mennék...
11 kor veszprém mol kút,tihany tapolca,haza
1. Van valami gurulás a hétvégén amihez lehet csatlakozni?
2. Ha van, akkor milyen ellenőrzés várható? Eléggé nagy kihívásokkal küzd a hátső gumim, és megint sok motorosbaleset volt...
Anyu milla puszi!
Milyen gép lenne az?
A legtisztább (bár pénzbe kerül), ha elviszed egy motorszervízbe esetleg a márka szervizébe és állapotfelméreted.
Érdemes kifizetni néhány ezer forintot, mert lehet, hogy elállsz a vételtől és megmenekülték pár ezresért a későbbi sok ezres kiadástól.
Minden LED fehér színű csak más fénnyel világítanak.
Természetesen van ződ, piros, fehér, narancssárga (gyári).....
Amúgy a zőldet látod az üresállásjelzőnél, a kéket a távolsági reflektornál, a pirosat au olajnyomásnál és az immo+EFI -nél.