Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...vagy bogrács !
De előbb Bogács
...vagyis jöttök !
Szolnokra remélem jösssssssz még !
Sziasztok, nem, nem szomorú, több attól, BOTRÁNYOS!
azok az emberek akik mármár barátokként tisztelték egymást, mára kiderült, h nem barátság, de egészséges összetartás sincs közöttük, hmm...
Az a kérdés, hogy eddig a mosolyok a motorozások, v egyéb találkák során vajon kinek a mosolya volt őszinte és kié álszent? Bennem ez simán felmerül. Írom ez úgy, h senkit nem szeretnék +bántani. Érzi szerintem mindenki, h a közelmultban, v érezni fogja a jövőben, h nálm, az Én listámon KB hol foglal helyet.
Őszinte embernek és szókimondónak ismernek akik ismernek, válogatva szeretek embereket és válogatva küldök bárkit a büdös picsába. Én ilyen vagyok, nem kell engem sem szeretni, de Én is eldöntöm, h kit és mennyire. azt jónapot
Sziastok!
Mindenkinek boldog Kakácsonyi ünnepeket kívánok!
Ja! Meg pesze BUÉK
...vagy nem, es azert kell annyi pizzat ennem
Aha, meghíztál biztos jól tart az asszony ....
Es jok ezek a fotok, szerintem valtoztam azota egy kicsit , Tibi te csak fiatalabb lettel
Ne folytasd
Nem akarásnak ez szokott a vége lenni !

Sokan lemorzsolódtak közülünk de ez természetesnek mondható..
Ezt a helyzetet nefogjuk rá semmire csak Magunkra ami itt van .
Folytathatnám de fölösleges ...
Nagyon Boldog TAMÁS napot ! a Tamásoknak
Jóó 7végét Mindenkinek !
Tegnap beszélgettem Hentivel, és megállapítottuk, hogy évek óta az első alkalom lesz, ahol elmarad a karácsonyi összeröffenés. Szomorú
Sziasztok!

Első körben Kellemes Karácsonyt kívánok Mindenkinek (ha már negyedévente tolom be a képem ) Másrészről km jeladót keresek.....bontó cseszik visszaírni.

Remélem lesz beszámolója az idei évről valakinek, azokat jó volt olvasni legutóbb is
http://www.youtube.com/watch?v...
ez most 699 eu új áron .ez kicsit húzós nem ?mennyi manapság egy vince új áron?
Már nem működik az a honlap, ahonnan én rendeltem így marad az e-bay, vagy innen az apróból hátha találsz használtan jó állapotút.
Köszi szépen esetleg tudsz valami elérhetőséget hogy itthon hol lehet ilyet venni,mert még sehol nem láttam,de ebay-en már láttam 130000 körüli áron.
Az elég jó cucc
Sziasztok.
A gsr-re szeretnék sportkipufogót venni és kíváncsi lennék a véleményetekre,tapasztalatokra.
Én LeoVince-t szeretnék,de azért megkérdeznélek titeket is.
Köszi.
Nagy a csend erre
Sokat nem kell visszaolvasni
És CSŐ mindenkinek