Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Az enyém k7-es, első tulaj vagyok, 33e km, soha semmi baja nem volt még!
Az mér' jó az, hogy dob nélkül használod ?
Ma voltam ott, még a Prop-Tech mellett is elmentem, mondtam is faternak, hogy jó lenne ide bevinni a gépet egy kis mókolásra
"Én dob nélkül használom a GSR-t és azt hallottam hogy így egy idő után szét égnek a szelepek és tegyem vissza azonnal."

Ez kérem hülyeség.....
Akkor sem lenne gáz, ha a katalizátort levennéd.

Mitől égnek szét a szelepek? Melegük van azoknak mindig....
Na, fejlemény a mocimmal! Jövőhét pénteken padra rakják Esztergomban Szivattyún vagyok
Csúszott 30 métert, majd megpattant egy behajtón, és letarolt pár betonvasat. Én már csak simán becsúsztam a fejemen, majd a hátamon egy sóderkupacba.......éppen betonozták a bejárót. 70-nél csattantam, letéptem a Corsa ajtaját, sajnos bal térdemmel, ami azóta is vacak.
Ha már hülye kérdéseknél tartunk akkor nekem is lenne egy.
Én dob nélkül használom a GSR-t és azt hallottam hogy így egy idő után szét égnek a szelepek és tegyem vissza azonnal.

Viszont autószerelő ismerős szerint a dob az csak hangtompító és az ég világon semmit nem befolyásol a motorban, csak akkor lenne gáz ha a katalizátort is levenném.

Valaki aki tényleg ért hozzá nyugtasson meg légszi, hogy nem lesz semmi baja.
Az ugyanaz. K4-K5
K5-ös GSX-R Blokk van a GSR-ben.
Hali!

Köszi az észrevételt, úgy gondolom, hogy kis átalakítással jó lehet,
a semminél pedig sokkal jobb (ami ugye eddig volt)
Jo gép télleg,a nulláról is ujjá lehet épiteni sok pénzböl,ha lekukázod
Egyébként pont egy ilyen K4-es GSX-erem volt előtte 3 évig, azzal sem volt semmi gond.
A GSR nagyon jó gép, a blokkját a 2004-es GSX-R 600-ból örökölte, ez is bizonyítja, hogy szar blokkot nem tesznek bele más típusba. Persze nem csak motorja van a gépnek, de nekem 3,5 éve megvan és no problem eddig. Az F1 jelzés nekem csak a külön jelzőlámpán világít 2 másodpercig, ha ráadom a gyújtást. Ha a km óra helyén világít, akkor arra Gino tudja majd a választ remélhetőleg.
Láttam a régebbi képeket, hogy törhetett ez így el, beleakadt valamibe?
De csak egy másodpercig világít utána el kell aludnia álló motornál is.
Ha csak a gyújtás van rajta, de nem indítja be, akkor is világít. Akkor van gond, ha nem alszik el indítás után.
Amúgy nem szokott a GSR-el ennyi gond lenni, mindössze az az olvasható hibák oka, hogy ez egy fórum, ahol a problémákról beszélgetnek a tulajok.
Szia!
Az F1 jelzés nem mutat valami jól a műszerfalon,viszont maga a GSR egy nagyon jó kis gépezet.Nekem is egy 2009-es évjáratú van és a soros szervízeken no + a benyán és néha 1-2 gumin kívül még nen sok mindent kért tőlem!Most 30 000 km van benne és tulajdonképpen utcai szalonállapotban van.Mondjuk az hogy egyetlen gondos tulajdonosa van egy motornak az általában nem szokott neki ártani.Kategória váltás miatt viszont gondolkodtam rajta,hogy megválnék tőle .Ha érdekel .
Sziasztok!

Gondolom, hogy már elegetek van a ,,kis segítséget kérnék" levelekből. Ennek ellenére én is ezzel kezdeném. Most állok motorcsere előtt. Eddig egy kis Hondám volt, de hosszú ideje már egy GSR 600 az álmom. Nincs sok pénzem, de ami va azt mind bele kell tennem. Viszont most, hogy az elmúlt 3 óra hosszát fórum olvasással töltöttem, kicsit beparáztam. Túl sokat lehetolvasni bosszantó és anyagilag egész fájdalmas hibákról. Tudom, hogy ezt nem lehet előre tudni megesik más típussal is stb. De a jelenlegi kis szörnyetegről olajcserén és tankolásn kívül azt sem tudtam, hogy létezik. Felénk (Mátészalka) sajna elég ritkák a GSR-ek. Nem igazán van hol érdeklődni. Tehát a kérdés mik a tapasztalatok, ezt a motrot nem csak megvenni kell, hanem ,,elég komoly pénzekért" fenntartani javítgatni is? Másik kérdésem, kinéztem egy 2009-es gépet 7500 kilométerrel. Kereskedő szerint (természetesen) hibátlan és tökéletes a gép. Viszont az egyik fotón a műszerfalon a kilométer állás helyett F1 jelzés látható. Itt azt olvasam, hogy az hibajel! Csak hiba esetén jelenik meg az F1 felirat? Mert ha igen azt hiszem jobb visszalépnem a vásárlástól!
én anno igen. Jól védett, a blokkot megvédte, de egy deknivédővel ki kell egészíteni.
Nekem is, csak én nagyjábul értek pestiül'
deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Az utolso dolog ami eszembe jutott volna XD
Mc Donald's