Ma van az amikor a rohanó életnek taposunk egy hatalmas satut, szépen megállunk, tekintetünket az ég felé fordítjuk és azokra gondolunk akik már nincsenek köztünk, akik már nem rohanhatnak velünk.........
"MINDAZOKÉRT EGY-EGY GYERTYA ÉGJEN"
igen sikerült, köszönöm!
bár nagyobb nehezítés volt, hogy 30as zónákban tekeregtünk sokat és menetszél híján gyűlt a pára rendesen!
bár volt olyan robogós, aki kesztyű nélkül húzta neki, szóval van még mit tanulnom! :D
Mondjuk ma reggel mikor jöttem dolgozni, a hóesésben két motorost is láttam. Az egyik nagyrobogóval nyomta az asszonnyal (szerintem bűntette ), a másik meg egy endurós volt farmerban... de legalább kesztyű volt rajta.
Nemrégiben vásároltam egy GSR-600-ast és sajnos nem adtak hozzá kezelési kézikönyvet. Nincs meg véletlenül valakinek pdf-ben?
tudom hihetetlen hogy a kaka ilyen sokáig el áll
Ma van az amikor a rohanó életnek taposunk egy hatalmas satut, szépen megállunk, tekintetünket az ég felé fordítjuk és azokra gondolunk akik már nincsenek köztünk, akik már nem rohanhatnak velünk.........
"MINDAZOKÉRT EGY-EGY GYERTYA ÉGJEN"
bár nagyobb nehezítés volt, hogy 30as zónákban tekeregtünk sokat és menetszél híján gyűlt a pára rendesen!
bár volt olyan robogós, aki kesztyű nélkül húzta neki, szóval van még mit tanulnom! :D
ma reggel vizsgáztam forgalomból ... :)
szépen esett a hó ... :P