Oké :) Csak azért fura mert a haver sor4-es GSX-f-jén ezt nem éreztem. Pedig az ő lánca már kritikán aluli, körbeforgatva látszik az egyenletlen nyúlás. De lehet én vagyok paranoiás. Sajnos az autómnak is van egy ilyen jellegű hibája ami x-aktás. Az alapjáraton rángat és 10 szerelő nem tudott vele mit kezdeni mire kiderült típushiba és sokan szenvednek ugyan ezzel a motorral szerelt autón. Azóta a rángatás a végzetem, de komolyan!
Szia , nekem fingom sincs a motorozáshoz , de én pont azért adtam el a Gsr-t /pedig nagyon jó kis motor ! /, mert szarrá kellett pörgetni állandóan , hogy haladjon , én pedig inkább a dízeles nyomatékot szeretem .
Ha csak lötyögök városban 50-el 2-3 ban teszem.
És nekem van elég combos középtartomány.
Próbálj pici életet csempészni bele és lökj vissza egyet.
e előbb zárd ki a szakszos nyúlást egy centivel és pár perc idővel emelőn.
Igen, akkor is ez volt, de azóta nem csopperes fordulaton járok :) Nem hiszem hogy 4000 körüli fordulat 50Km tempónál kevés. Valahogy haladnom kell városban, ott érzem nagyon.
Te miből, honnan tudod, hogy hol mennyire kellene egyenetlenül mennie? Alacsony a fordulat, kicsi a sebesség, nyúlott a lánc, egyenetlenül kopott lánckerekek.....
Sziasztok! Mi lehet az oka hogy nem szeret a moci egyenletes gázon menni? 40-50-60km el egyenletes gázon gurulva, mindegy hogy 4-5 vagy 6 ba olyan mint ha rángatna kicsit vagy nem egyenletesen kapna benzint , ha odahúzom kicsit is szépen gyorsul és nagyobb sebességnél már nem érzem. Ez természetes vagy valami hiba ? Már egyszer kérdeztem itt de még mindig idegesít
És nekem van elég combos középtartomány.
Próbálj pici életet csempészni bele és lökj vissza egyet.
e előbb zárd ki a szakszos nyúlást egy centivel és pár perc idővel emelőn.
Pont az nincs, amitől egyenetlenül menne.
4000? ehh...... neked valami V2 kellett volna...
Akkoris valami eszemet csopperes fordulaton bluttyogva rángatott.
Akkoris megmondtad hogy pöegesse.
Szerintem a láncot könnyű kizárni.
Emelőn 10 centinként egy mérőszalaggal és emelőn pörgetve a kereket ki lehet a szakaszos nyúlást szúrni.
Már KB 2 hete megmondtad neki hogy természetes a 19-20e nél megnyúlt lánc a GSR-en.