Szervízt_szerelőt váltottam már ott pihen! meglátjuk!? De nem hiszem hogy jelen esetben ezzel lenne a probléma! Köszönöm a segitséget Macibá
Hogy költeni kell rá azt már elfogadtam mint mindenki aki motorozik csak hogy irreálisan azt nem! Nem is fogom ez is csak egy gépezet!
Hondát az már van itthon csak egy agregátor
Benzin az vót de hazafele nem is fogyasztott semmit
Előzmény az volt hogy ettünk finom murénát igaz Henti ezek tudatlanok! aztán a desszert elmaradt miattam bocs Yikess
A blokk eddig vagy is holnap utánig bontatlan volt maradjunk ennyiben!
Nem veterán de 53e va benne
A ring óta futott 12 e az nem hiszem
Frutika köszönöm hogy megfagytál velem
Menek összeesemvégérvényesen
Amúgy igazatok van le is cserélem unom már jöhet egy 1300-as
egész jó túra volt
szar ügy eza bmw vagyok és szopatlak, de ez van
én még soha nem voltam a Bükkben, nagyon komoly utak vannak ott és csak egy részét láttam csak -bár így is többet mint a többiek- picit pepilláztam Bükkszentkeresztre
köszi mindenkinek
Úgy gondolom annyira nem idős ez a BMW, hogy bármilyen olyan kötelező szervíz kimaradhatott volna, amitől a lánc, vagy feszítője tönkremehetne, de igazából nem értek hozzá annyira...
BMW szervizes haverék, akik a régi telephelyünkön béreltek műhelyrészt...... azt mondták, hogy a BMW mindig munkát ad nekik. Csak kevés az olyan ügyfél, aki elfogadja, hogy költeni kell rá és nem keveset...
BMW ? Most a változatosság kedvért a vezérmű lánc adta meg magát? Vagy csak a feszítő? 1-2 ......5 kilóbol majd kiderül
Kazincbarcikán szép az idő süt a nap de úgy érzem rám fog sötétedni mire megmentenek
Többiek haza mindenki ok henti, frutti, vuk , yikes, kériferi
Hibásak az ismereteid.
Motorkerékpárra nem vonatkozik az automatikus magasságállítás és a fényszórómosó. Nem is lenne kivitelezhető normálisan.
A BMW-n sincsenek ezek....
Mindegy hány rendőr és hány autóval és hány csillag.....
A szabály a lényeg, ami pedig nem tiltja. Ennyi. Ha nekem nem hiszel
Teljesen konkrétan nézve még autóba sem kötelező, csak a szaknyelvet nem ismerők fordítják a szabályozásokat! Olvasd el ha van időd És még egy
Hogy költeni kell rá azt már elfogadtam mint mindenki aki motorozik csak hogy irreálisan azt nem! Nem is fogom ez is csak egy gépezet!
Hondát az már van itthon csak egy agregátor
Benzin az vót de hazafele nem is fogyasztott semmit
Előzmény az volt hogy ettünk finom murénát igaz Henti ezek tudatlanok! aztán a desszert elmaradt miattam bocs Yikess
A blokk eddig vagy is holnap utánig bontatlan volt maradjunk ennyiben!
Nem veterán de 53e va benne
A ring óta futott 12 e az nem hiszem
Frutika köszönöm hogy megfagytál velem
Menek összeesemvégérvényesen
Amúgy igazatok van le is cserélem unom már jöhet egy 1300-as