Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá! Gépkönyv szerint 24-nél, én a 30ezresnél vittem el.
Szevasztok!

Gino:Szelephézagot mikor kell meglesni?Enyémben 22ezer van
írtam egy mailt
Ez RM-Z, nem DRZ nem pont erre a motorra gondoltam, hanem úgy egy krosszra általánosságban
Pont egy ilyen? DRZ..... a legalja a motorfajtának..... próbálj ki egy sherco-t, ktm-et, husaberget....... ha arra fogod mondani, hogy kell egy...... miután felkeltél a földről
Számom, mail-em a régi......de kint van az adatlapomon is.
Sziasztok!
Szombaton megfertőztek...kell nekem is egy ilyen
hi.aránylag minden ok. Amig van meló. Veled Gino? Mail:acecom7@citromail.hu kicsi gino jól van?számod a régi?üdv mindenkinek.
Azt nem írtam, hogy...... nekem tetszik!
Sziaaaa!
Eltűntél, mint az aranyóra....
Csak a motort adtad el.... a csapatot nem..... vagy mégis?

Állandóan megfogadom, hogy felhívlak, de..... nem egyszerűek a napjaink.....

Nem tudok semmi hasznosat a kawaz800-ról.....
Hi. 2.5 év után eszemb jutott a motorozás és Ti is. Üdv mindenkinek. Hi Gino papa . KawaZ800.?
Nagyon szépen köszönöm GRKRISZ!
Szia Henti
Sziasztok
http://youtu.be/LmLeX2V-afs GSR A STELVIO-n lefele :)[/L]
Na ezzel meg is oldódott a Szilveszteri pénzügyi gondjaink Te fizetsz mindent!

Vagy eljön ma délután hozzánk a Krisz és megment minket is így amit nem költünk el nem tudjuk mire abból el tudunk menni aljasulni átinni magunkat egy másik évbe
13.30 gyülekező 14.00kor lesz a megemlékezés !
Amúgy esik mint gondolom nálatok is 10 házzal arrébb Én így maradok itthon emlékezem meg a srácra!

Viszont ha a HámmErős vezető "meglátogatására" szerveznének egy összejövetelt, baráti bebaszélgetésre hóesőben is elindulnék az tuti

Nem kell azt elvezetni bedugod és lenyeled
Mikor lesz Szentendrén a megemlékezés , ha valaki feltalálná a takonyelvezetést a bukóból akkor óvatosan ki gurulnék én is , de nagyon szarul vagyok .
Hello mindenki ! .....
reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,
Krisz Tesó!köszi a reggeli segítséget még 1x ha nem segítettél volna kb 70rugót buktunk volna! tenkjú tesóm Krisz nem tud motorozni de a szíve aranyból van,,,,,,,,,,,,,,azért többet ne cigiztesd meg a csajom bár így azt hiszi,hogy az enyém nagy
Milyen szar lehetett, hogy annyira rázott annak a bíemdábljú első kereke.....
http://www.hegylakok.hu/2012/1...
Nem tudom de ha valaki úgy érzi? Ha màr gurul az ember,,,,,,,,,

Vagy egy ilyet, nekem ez jön be ha ,,,,,,,,,,