Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy olyan film, hogy "Elhajlási engedély" 2011-es film, nézzétek meg!
Látom közel az 50-hez már a memória sem az igazi nálad...
Majd megkeresem azt a mailt.
És olyat sosem kapnék, még a gondolat is válóok .
A f@szt már tavaly is 33 voltál
Hol mikor mondtam hogy nem? Emailben ilyet válaszoltam? De mostmár akkor nem nem inkább elhajlási engedélyt kaptál
Az már csak jövőre, fiatal vagyok még! Nálad jóval fiatalabb.
Motor... erre az időszakra kaptam eltávozási engedélyt , nászút majd januárban.
Ha jó idő lesz megyünk, október 13-21 között. Mégis jönnél?
Van az már 34 is!
Max a hátadban lehet menet közben ! Jönnöd kell mert ez Suzuki záró túra
na és ? Merre van az?
Szardínia mi? Motor vagy nász út? Mindkét esetben elkísérlek
sziasztok ma itthon dolgozom
Na akkor jó idő esetén 09.23. Évadzáró Gurulás, találka velem Gyöngyösön,mondjuk 9:00-9:30 között, a többiek meg rendezzék le egymás közt
Résztvevők:

1. Alme
2. Frutti
3. Krisz?
4. Henti?
5. Abdul? - Sajnos nekem nem jó, úgy néz ki október 23 a legelső jó időpont nekem itthon - 24es szervíz, gumicsere, esküvő, Szardínia
6. DrBear, kis kérdőjellel:)
7. ?
8. ?
9.
Lesz? Van... De valahogy megis megtorik mindenki, en 33 evig birtam
A harmadikat hagyd a francba,csak bajod lesz vele!
Na akkor jó idő esetén 09.23. Évadzáró Gurulás, találka velem Gyöngyösön,mondjuk 9:00-9:30 között, a többiek meg rendezzék le egymás közt
Résztvevők:

1. Alme
2. Frutti
3. Krisz?
4. Henti?
5. Abdul? - Sajnos nekem nem jó, úgy néz ki október 23 a legelső jó időpont nekem itthon - 24es szervíz, gumicsere, esküvő, Szardínia
6. ?
7. ?
8. ?
9.
Résztvevők:

1. Alme
2. Frutti
3. Krisz?
4. Henti?
5. Abdul?
6. ?
7. ?
8. ?
9.
Remélem jó lesz
Ez így OK a jó időt szervezzed mert
ez milyen? ezeket az utakat ismerem, jó a minőségük. de nekem8, csak menjünk valamerre
Ez jónak tűnik, de megmondom mi a baj: A "B" és a "C" pont közötti út egy kalap szar, élvezhetetlen, szűk, rossz minőségű, kátyús... arra sose szoktunk járni, így térképen jónak néz ki, mert kanyargós, de nem motorozásra való, vagy legalábbis nem olyanra, amiért ideáig eljönnétek Higyj nekem
Fndi barátunk életben van szenved szegény de rendbe jön !
Ha jó idő lesz és megyünk, akkor ahogy múltkor voltunk ketten egy RSV-vel (ha emlékszel...... mikor elcsúsztál )
vasárnap hányan mentek (kik) eringre? Gondolkodom ering vagy kakucs között..