sajnálom
menni kell tovább, nem szabad csüggedni, változtatni pedig nem tudsz rajta. ma olyan világot élünk, h muszáj emelt fővel, de össze szorított fogakkal tovább tekerni azt a bizonyos kereket!
kemény legyél , mielőbbi felépülést
a kérdés jó de a választ sajnos nem tudom nem ma volt h vettem, talán weben rendeltem vhonnan. az biztos h nem volt több pár ezer forintnál és "hivatalosan" motorlezáróláncnak való táska. majd megnézem a márkáját vmi van rá írva, de most nincs kedvem előkeresni
Elég könnyen kijött, sőt túl könnyen! A 2-3 hengeré majdhogynem laza volt, az 1-4 az minimálisan meg volt húzva. Egyébként nem a gyári kulcsával szedtük ki. Had kérdezzek már valamit, láttam a fotóid, az ülésen láttam azt a jó kis táskát, hol lehet olyat beszerezni és vifil forint? Nagyon szuper!
Az olaj , gyertya és légszűrő cserét megtudtam oldani, egy motoros haver pikk-pakk kicserélte. Jövőre jön a többi, lánc, teló olaj..stb! Azzal keresem az ismid!
menni kell tovább, nem szabad csüggedni, változtatni pedig nem tudsz rajta. ma olyan világot élünk, h muszáj emelt fővel, de össze szorított fogakkal tovább tekerni azt a bizonyos kereket!
kemény legyél , mielőbbi felépülést