Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Gini !
Én már nem is mehetek ?
Nálad van Garden 5 literes gyümölcslé? Milyen fajták?
Tudatlan szőke vagy , a képen az az egyetlen rendes motor .
Hello mindenki ! .....
becserélem egy igazira a hűtőből jóéjt Nektek !
sajnálom
menni kell tovább, nem szabad csüggedni, változtatni pedig nem tudsz rajta. ma olyan világot élünk, h muszáj emelt fővel, de össze szorított fogakkal tovább tekerni azt a bizonyos kereket!
kemény legyél , mielőbbi felépülést
Köszi, repül egy virtuális sör!
9.30 M3 kivezető shell kút, a mekinél , megpróbálok ott lenni Én is
najó lásd milyen jófej vagyok megnéztem: Motrax universal lock carrier
Köszi :) Azt hittem gyári táska, de nagyon frankó, szét nézek a neten hátha találok hasonlót!
Óvatosan lett visszahúzva! Tudom hogy nem szabad megtépni.
a kérdés jó de a választ sajnos nem tudom nem ma volt h vettem, talán weben rendeltem vhonnan. az biztos h nem volt több pár ezer forintnál és "hivatalosan" motorlezáróláncnak való táska. majd megnézem a márkáját vmi van rá írva, de most nincs kedvem előkeresni
A B-kingnél 11Nm volt a meghúzási nyomaték, az olyan, mintha kézzel erősebben megtekered. Óvatosan kell meghúzni, különben beleszakítod.
Gyöngyösön hol?
Elég könnyen kijött, sőt túl könnyen! A 2-3 hengeré majdhogynem laza volt, az 1-4 az minimálisan meg volt húzva. Egyébként nem a gyári kulcsával szedtük ki. Had kérdezzek már valamit, láttam a fotóid, az ülésen láttam azt a jó kis táskát, hol lehet olyat beszerezni és vifil forint? Nagyon szuper!
azért a gyertyacserénél nálam csuklott a kis ferdeszeműqrvaanyja a szerszámkészletes gyertyakulcs gyártójának anyukájával együtt
Az olaj , gyertya és légszűrő cserét megtudtam oldani, egy motoros haver pikk-pakk kicserélte. Jövőre jön a többi, lánc, teló olaj..stb! Azzal keresem az ismid!
de most már csini új rucim van !
Na csak megoldottad magadnak ?
Sziasztok! Gumi , olaj, gyertya, szűrők kicserélve. Plexi megvéve felrakva :) Jogsi a kézben! Most már csak az időjárás szólhat közbe a motorozásnak
A mozdony ?