Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

német autók közül az Opelbe nem nyulnék bele, gondolkodtam, Zafirán, de nem jutott eszembe
Szarrá hajtottam bizony , még nyáron is bemelegítettem , 10,000-ént olajat cseréltem benne 30 helyett , végig márka szervízben jártam vele , nagy szarok a mai dízelek .
széthajtottad
sose nem volt még dízelem, a Para tranyóján kívül
Plafonig pakolva végig 160-180-at jöttünk és fogyasztott 8,5 litert , minek dízel ?
Nem-nem , soha többet diesel autót , a corsával nagyon megszívtam , négy év alatt szarrá ment a motorja . Toyotából csak benzinest !
2000 d4d
Örülök neki . Én az avensist szeretem , mert ez van .
Nagyon szeretem a Corollát, a 7személyes verzót belülle
Kisebb kerülővel ! ,
Jól ment a kis autóm : 1201km-t , jöttünk hazafelé alig tíz óra alatt , természetesen a sebességhatárok szigorú betartásával ! , ,
néztem a képeket sokáig, mire rájöttem, h a Lupa szigeten voltatok
Csak azt nem tudom , hogy mi a fasznak , itt nagyon hideg van .
Szia GsrHenti !
Igen , éjszaka jöttünk meg .
Szia Krisz
itthon vagy
Hello mindenki ! .....
Itt is bódogot fndi drága!
Sziasztok!

Hátulra keresnék rendszámbtábla tartót a hozzá tartozó sárvédővel meg rendszámvilágítással együtt. (az előző tulaj lefűrészelt mindent, és visszacsinálnám) Ha tudtok ilyet, megköszönném.
Üdv!
Isten éltesse a szülinapost
És mennyiért eladó? :P
Pedig megéri a jobb látásért.
Nekem van egy használt, ez volt a GSR-ben.
Így néz ki.
Tudsz nekem mutatni bi-xenon szettet, hogy melyik lenne ok? nem akarok túl sokat sem költeni rá :/
Felejtsd el.

Bi-Xenon kell a GSR-be.
Ez egy elbaszott dolog mivel a reflektor egy sima H1-es izzó. Egymás mellett van a H1 és a xenon fej. Így egyik sincs a foncsor fókuszpontjában. Erős túlzás, hogy professzionális....
Hello!

Ő kompatibilis GSR-be?
http://auto-motor.vatera.hu/al...