mi mindig visszük a kölköt,sírás ma nálunk is volt.a sporsteren nincs az utasnak háttámla és szegényem olyan rossz pozícióban ült hogy fájt a háta 20 km után...hazajöttünk mert a másik motoron van támla,úgy már nem volt semmi gond
Igen, elég jó csapat jött össze, volt sírás a nevetéstől
A gyerekek is jól érezték magukat , sokat trike-oztek, de az Én kisfiam velem motorozott! Túl van az első 100-as túráján
aZ UTOLSÓ 20 kM-en nagyokat ficánkolt, de végig csinálta
Sziasztok! Lett egy kis baj a kutyulii-val. Ma jöttünk haza felé egy fagyizásból és elég jól ki tudtuk huzatni 4-5 km-ert jöttem 210körül, mikor utolértünk egy autót és 130 körül gyorsítottam ki mellette, irányjelző és már 5. be kapcsoltam és eltünk a műszerfalról minden.
Villog a piros lámpa, mint mikor kiveszem a kulcsot és simán tudtam indítani. Első világításom volt csak, se irányjelző, se hátsó világítás. Szerintetek mi lehet a probléma? Én biztosítékra gyanakszom vagy pedig valami stekker csuszhatott szét, de azt annyira nem hinném. Jó kis masina ez a GSR ügyesen haza hozott kb. 20km-ert valószínű akksiról. :) Még az a szerencse 5en mentünk és ketten haza kísértek, ja és ez mind este fél 9 magasságában.
Dixi, odaérsz, befizetsz és már indul is a 4 óra
így, h konkrétan csak kettőtől, hiszem, h előírás
megyünk kedden!ha jol tudom 2től kezdődik a délutáni?!de erősítsen meg vki!
mi fél 2re ott leszünk a pályánál!
gyere te is!
jut eszembe, +VAN A 4. ARANYUNK!
Bravo Pars Krisztián
negyed óra, azt jövök
annyira veri az eső az ablakot,nem tudok így alunni
mondjuk mindegy,holnap nem dolgozom,ráérek henteregni
A gyerekek is jól érezték magukat , sokat trike-oztek, de az Én kisfiam velem motorozott! Túl van az első 100-as túráján
aZ UTOLSÓ 20 kM-en nagyokat ficánkolt, de végig csinálta
2. kép:Bitburg
3. kép:Berkastel
csodaszép helyek,szerpentinek,kacskaringók
a mai motorozás kb 150 km volt csak mert közbeszólt az eső
Tegnap haladtam egy laza 310 KM-ert Fehér-Komárom-Győr-sopron megye
Közbe ezeket nézegettük
http://www.sportmotor.hu/motor...
mi a pálya semmi gurulás
csak a szerelés állandóan mi van veletek
Villog a piros lámpa, mint mikor kiveszem a kulcsot és simán tudtam indítani. Első világításom volt csak, se irányjelző, se hátsó világítás. Szerintetek mi lehet a probléma? Én biztosítékra gyanakszom vagy pedig valami stekker csuszhatott szét, de azt annyira nem hinném. Jó kis masina ez a GSR ügyesen haza hozott kb. 20km-ert valószínű akksiról. :) Még az a szerencse 5en mentünk és ketten haza kísértek, ja és ez mind este fél 9 magasságában.
Még valaki, Waspi?
Látom te már tapasztaklatodat osztod meg velünk
Bár neked bejött az élet TESÁM
émmondom ez a tuti, így kitart mellette egy életen keresztűű