Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na , te nagy utazó, pont te mondod ! ,
Ne kamuzzál , biztos , hogy a tiétek csak siránkozol itt állandóan ! , ,
Ööö , nem , mert szabin vagyok , nem , mert nem vagyok taxi csak ha baj van , nem , mert csak nem .

Hagyd otthon a pásztort meg a nyájat és menj csak a csajjal meg egy bikini akkor beférsz

Van dobozom tetőre ha vigyázol rá és van tetőcsomid kölcsön kaphatod esetleg
ismerős nyaralója.... megfizetni nem tudtuk volna az árakat
...és így sem lesz olcsó..... kaját itthon is meg kell venni, az útiköltséggel több
...öö...ö.öö.......leviszel?
Mondjuk akinek van pénze a Balatonra menni nyaralni , az vegyen nagyobb autót .
Otthon?
Hát oda kéne vinni... haza..Szfvár mellé....ami útba esne
Akkor nincs más , anyuka otthon marad .
Max levegőt tudok venni....
Fogalmam sincs , én is kínlódtam a corsával , vegyél avensist ! , ,
Ilyen szituban én simán mentem/mennék a GSR-el.....de most valahogy...
Szombaton Balaton....... és itt van muter is, ő pásztorkodott a Patrik felett...... csak nem férünk be a Suzukiba....lefele Mert ugye sok a csomag.
Valami ötlet?
Szia gini !
Ezeknek beszélhetsz , hülye motoros ez mind ! ,
Szia
Hello mindenki ! .....
Ismétlem.... ez Avensis.
Mi plafonig pakolva 170-el Ford dízellel 5,7-el jöttünk hazáig... csak ezért a dízel! :)
Amúgy 3 dízeles Corollánk volt, egyel régebbi és a legújabb is (természetesen csak céges), és soha semmi baj nem volt vele!
A Toyota az minőség!
Reggelt!Jövő héten mi is szabin már csak 5nap és nem kelünk korán 8 napig ,,,,,,,,,,,,,
Az a motor..... az a fiat fostákolmány... az a szar.... és szétszórták sok autómárkába, akik ezt az 1.3-as ganét rakják az autóikba
Ez Avensis.
Rendben, beszélünk majd
Bármikor !
Egyszer már volt toyotám , újonnan vettem , 460,000-el adtam el , semmi baja nem volt soha . Az opelosdi a Süti barátom miatt van , ez a kocsi véletlenül jött össze , tavaly óta ezeket nézegettem , ez autó , csak én a barátaimért még azt is megteszem , hogy szar kocsival jártam !
Jövő héten szabin vagyok, össze futhatnánk