Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, látod ezt nem tudom! Ha az "Y" összekötő nincs meg hozzá, akkor azt mindenképp le kell gyártatni hozzá. Ha a katalizátoros, akkor lehetséges, hogy felmegy az új dob?

Mennyivel szól jobban amúgy egy ilyen nyitott dob, mint a gyári?
Nézegettem jutyubon, de nem adja vissza sajnos :)
A kérdés az, hogy melyik összekötőcsőre gondolt. Az "Y"-ra, ami a két végdobot köti össze, vagy arra, amin a katalizátor van? Mert az utóbbiról húzod le a gyári dobot, és annak a helyére megy fel egy "Y"-cső, és arra a két végdob.
Jesszus, ez így kicsit meredek, de valahogy megoldom :)

Még1 valami!
Amit linkeltem karbon dob, azt mondták nincs hozzá összekötő cső, de lehet így is fel tudom rakni nélküle, és az is lehet hogy gyártani kell hozzá.
Kérdezem, hogy honnan tudom meg, hogy kell-e hozzá vagy sem?
Azt mondta, hogy ez akkor derül ki hogyha felteszem.
Nem értem, hogy ezt előre miért nem lehet tudni, hogy kell-e hozzá vagy sem?
Mondtam hogy a gyári dob van fent nekem...
Szia, mókás a kiszerelés, az összekötőcsövet is le kell lazítani róla, majd az egész kipu rendszert, a hűtőt is,és elöl a 4 leömlőnél ha lelazítottad, akkor lejjebb megy az egész rendszer annyira, hogy "kiessen" a segédváz alól a dob, és le tudd húzni az összekötőcsőről... legalábbis én csak így tudtam leszerelni...
A felfogatásokra sajnos már nem emlékszem, de Gino biztos tudja
Üdv!

Lenne pár kérdésem!
http://www.toutpourlamoto.fr/i...
Egy ilyen Arrow Carbon dob megér 70ezret?

Más:
Próbáltam leszedni a gyári dobot, oldalról kiszedtem két nagy csavart, nem látom továbbá milyen csavar fogja még, mert úgy áll, mint katiban a gyerek :/
Vki tudja hol van felfogatva a dob?

Köszi!
vicc parádé
Hát igazából az lenne a jobb, jobban is tetszik, csak most arra nincs pénzem Kakucsra van egy fél napos ingyen motorozásom, meg futóval ketten mennénk, oszlik az útiköltség is, úgyhogy most csak ez marad, majd talán jövőre.
Szia,
burne5kukachotmail.com
Köszi!
hoho azok mi voltunk tegnap
nem tudtam h a Viktor a youtubeon is bűnöz

Lotto adj egy mail címet ha összetudom szedni képet videót küldöm
Miért nem a Ringre jössz ki ifjú ember? Tudom drágább, de közelebb van neked és megvan a tudásod, hogy lealázz ott mindenkit!
Jövőhét Szerda, vagy Csüt megyünk elvileg, akinek van kedve jöjjön ki, ott leszünk egész nap
mit találtam kicsi a világ
kakucson
Asprovalta a haverom, hazafelé tőle egy adagot pliz
Epar.Od. Thessalonikis-Aretsou/Επαρ.Οδ. Θεσσαλονίκης-Αρετσού és Olimpou/Ολύμπού
Laptop lemerült, nincs több kép, majd holnap.
Nem a ki ez a kérdés, hanem az fndinek a hol?
hát ez Yvette, nehezebb kérdést tegyél fel
És ez ?
pakolok a GSR-re, lődd a GPS koordinátákat ne is mond, így is éhenhalok, erre még itt gyros-okat mutogatsz...
Legalább 500,000 lóerős ! , ,
Ha most elindulsz , reggelre lesz friss , meghívlak rá .
Hugec, a lecke fel van adva mindekinek
Szia frutti !
Képzeld láttam a 2013-as hayabusát ! ! ! , , ,