Fndi 1000 éve beszéltünk,jo olvasni hogy aggodtál értem rosszpénz nem vész el,bár én is agodtam,mikor ráébresztettek hogy eltört a gerincem,bár nem vagyok még a régi de igyexem behozni a lemaradást
Tengernyi tiszteletem nektek GSR-esek Őcsimura vagyok, egy kooleginátok eladná féltve örzött kutyáját,2009-es ABS-es vas,1,4 körül kérne érte?! JA ÉS MEGGYOGYULTAM ! A gerinc törésböl ,senkinek nem kell kipu? SZEEVASZTOK
2 kérdésem lenne :) Tud-e valaki kipufogót ajánlani vagy kinél érdemes csináltatni elérhető árkategóriában? És nem tudja-e esetleg valaki hogy mitől lehet mostanság olyan probléma, hogy kigyorsítás után ha megállok és üresben vagy behúzott kuplunggal vagyok, erősen leesik a fordulat szám, 1400on van az alapjárat de néha 1000-1100 on és a hangja is elég fura. Valaki ötlet? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Alkatrészek, GSX-R600 topik, segítség....stb. topikokat látogasd
gsx-r 600-hoz keresek generátort! (2001) ha tudtok eladót írjatok kérlek!
épp tegnap kerestek Kiput
Valami hosszabb ut elött öntsd bele.. Neki megszünt a jelenség
Öntött bele injektor tiszítót(a benzinbe) azóta helyreállt a rend :)
vagy esetleg légszűrő
2 kérdésem lenne :) Tud-e valaki kipufogót ajánlani vagy kinél érdemes csináltatni elérhető árkategóriában? És nem tudja-e esetleg valaki hogy mitől lehet mostanság olyan probléma, hogy kigyorsítás után ha megállok és üresben vagy behúzott kuplunggal vagyok, erősen leesik a fordulat szám, 1400on van az alapjárat de néha 1000-1100 on és a hangja is elég fura. Valaki ötlet? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.