Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boccs, nem figyeltem eléggé
Keress egy olvasószemüveget is..... mert ez a GSR 600 topik!

Alkatrészek, GSX-R600 topik, segítség....stb. topikokat látogasd
üdv!

gsx-r 600-hoz keresek generátort! (2001) ha tudtok eladót írjatok kérlek!
Éjjel -nappal motoroztok ? . . , mert itt nem nagyon vagytok
Jó Reggelt !
csak lassan fö az egészség
Fndi 1000 éve beszéltünk,jo olvasni hogy aggodtál értem rosszpénz nem vész el,bár én is agodtam,mikor ráébresztettek hogy eltört a gerincem,bár nem vagyok még a régi de igyexem behozni a lemaradást
van egy injektorsorom, ha cserélni szeretnéd.....
Henti, bocsánat, de nem jutottam el hozzád, de feldobtam egy elsőbbségi postával, hétfőn ott van.
Jó reggelt!
ennek igazán örülök Laller

épp tegnap kerestek Kiput
Én mindig tudom mennyi a pontos idő.
Tengernyi tiszteletem nektek GSR-esek Őcsimura vagyok, egy kooleginátok eladná féltve örzött kutyáját,2009-es ABS-es vas,1,4 körül kérne érte?! JA ÉS MEGGYOGYULTAM ! A gerinc törésböl ,senkinek nem kell kipu? SZEEVASZTOK
szivesen! Az övé k6-os gsr...
Valami hosszabb ut elött öntsd bele.. Neki megszünt a jelenség
Aha köszi. Néha nekem is leáll vagyis 2 szer fordul elő az elmult hónapban. Egy próbát megér köszi.
az egyik barátomnak is csinált hasonlót csak neki le is állt..
Öntött bele injektor tiszítót(a benzinbe) azóta helyreállt a rend :)
Megérkezett külfődről a drót, hétvégén már lehet, h haladhatok a kutyulival
szerelgetünk szerelgetünk srácok ?
több mindentől is lehet hasonló jelenség..... a távgyógyítás itt nem eszközölhető
10 ezer alatt nagyon nem is váltok :P Tavasszal olaj, olajszűrő, levegő szűrő csere volt, mindenből gyári lett véve !
lehet hogy el van kormolódva, húzod neki rendesen

vagy esetleg légszűrő
Üdv mindenkinek.

2 kérdésem lenne :) Tud-e valaki kipufogót ajánlani vagy kinél érdemes csináltatni elérhető árkategóriában? És nem tudja-e esetleg valaki hogy mitől lehet mostanság olyan probléma, hogy kigyorsítás után ha megállok és üresben vagy behúzott kuplunggal vagyok, erősen leesik a fordulat szám, 1400on van az alapjárat de néha 1000-1100 on és a hangja is elég fura. Valaki ötlet? A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
Még nem tudtam rendesen letesztelni, de azon a rövid úton vigyorogtam végig, hogy végre nem harapom szét az utat fékezéskor