Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt
CKP szenzor az.
2 méréssel el lehet dönteni, hogy elektromosan rendben van-e, majd ha igen akkor le kel bontani az oldalát és megnézni mechanikusan...esetlen szkóppal, a megbontás előtt működésvizsgálat.
Azért van egy tippem, hogy az a szenzor cserés lesz.
Köszönöm, h rendelkezésünkre álltál
Továbbiakat szakemberre bízom, Én sötét vagyok ehez
Nem tudom mi jutott el ide, lényeg a lényeg, ott kellett hagyni a GSR-t a lukoilon, nem indult A Tsanyi és a Gino segitett kiolvasni a hibát(c12), valami főtengej relé beszarás van
Mi a helyzet Henti?
Pár méréssel ki lehet szűrni.....esetleg ha a mérések jók, akkor jobb oldali fedél le és meg kell nézni nincs-e valami fém darabka a jeladón.
Itt se sehol se! :( Azért köszi!
Gyümölcs nap van ! Erdélyi vegyes pálinka sör dölöngélés a kertben szerszámokkal (ez veszélyesebb mint a mototorozás ) 1 szóval "kertészkedek" hivatalosan!
Hy....1 órával elöbbre tették a vagányok az indulást!
Alme-be "parázott":)
Gr ha jössz lent találkozunk...nem tudod elkeverni a főúton van a központban:)
Dobj sms-t hogy jössz e mert akkor ott megvárlak
Persze! van fasza m.hús leves, csirke pöri meg általam készitett girosz
Reggelt mindenkinek
Baszod tegnap reggel kérdeztem! Az óta várom a választ börruhában ! Szerinted? megyek inkább lezuhanyzom! majd legközelebb ,nekem tegnap jobb lett volna

kajálni megyünk?
Jóreggelt faszikáim
A lacosz hívott , hogy lesz egy karika ma a Soltvadkerti fagyizóhoz , 11/45-kor van a találkozó a Solti mol kúton a körforgalomnál . Ott is találkozhatunk , de jöhetsz a telekre is , iszunk egy kávét , kb. 20 perc alatt Solton vagyunk . Akinek van kedve az jöjjön !
Hello mindenki ! .....
Ja................akkor nekem még van reményem.
Én nem szeretnék................addigra.
"szeretne addigra" és nem muszáj addigra
Új szabály hogy nem engednek be bukócső nélkül a Mátrába?
ITT egy próbát megér....
Sziasztok!

Kedden megyünk a Mátrába és szeretnék addigra egy bukócsövet a gépre! Szerintetek hol tudnám megvenni holnap? Én mindent zárva találtam. Esetleg valakinek van ötlete?
Szia apa!

A tigra alatt nincs sportfutómű..... B corsa az alja, az meg elég szarul áll futóműben

15. ker
http://nonstopgumi.hu/
Én még leintéskor is http://youtu.be/RRpALsp4tu8 a lábtartót
nah én léptem..ha van valami okos...teló
reggelt
Akkor ki hova?merre?vagy mindenki maradon?hm?