Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ülök a TV elé , fél óra múlva FORMA-1

Idáig tetszik , végig érdekes
Enyémen / Continental Road Attact / 15 ezer-nél tartok , de valami jobbat szeretnék . Nem hiszem hogy csak 17 ezret bír ki 1 gumi . Az autómon hátul 140 ezer Km fölött tartok a gyári Michelin Agilis 41 guminál , minta még van rajta kopáshatár fölöött , de már elég repedezett.Elöl kapott Agilis 51 -et , 28 ezer darabja de megéri az árát
Nekem cserés lesz még tavasszal
1 Türnitz -i túrát még a hátsó gumi is kibír
KÖSZZZZZZZZZZZ !

+kell kímélni őket , tovább tart
Szia
ügyes vagy Tybee mester
Jó Reggelt Mindenkinek !

Ma is a géppark karbantartása történik / ...mert 1csepp olaj is csodát tesz ... /
Tegnap a Gsr-en bekötöttem a hátsó doboz féklámpáját .Rendeltem 1 5V-os feszültség stabilizátort és majd helyzetjelzőként is funkcionál + 1 dióda .
A Yamahán szelephézagot ellenőriztem , jövőhéten már használni szeretném
Más tollával nem ékeskedünk
Sziasztok
Reggelt,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://youtu.be/IKhX9HpCg1w
hogyabüdöspicsába...
Néhány hsz-el lejjebb [146983] ma 19:02
nincs valakinek valami faja kidörgője ?
Bocsi! nekem is le volt támasztva ! Csak 1ik haver kipróbálta és nem rakta ki üresbe. én meg indítanám és semmi ....
Kizárt dolog!
Ha pl. lefullad a motor induláskor... nem kell üresbe raknod, hogy indíthass....simán kuplungot behúzod és indítasz. Mint az autóknál.
Próbáld csak csak ki.
Ja, persze ne letámasztva sztenderre próbáld, mert ha lent van az oldaltámasz, akkor sebességben nem indul. Vagy ha üresben vagy és lent a sztender, amikor sebességbe rakod leáll a motor.
Hali nekem csak üresben lehet indítani! ha sebességben van a pumpa sem kapcsol hiába kuplung !
Én is nékem is Köllene!

Sziaszok
Eladó 1 db öcsimura sportdob. üdv.
Ez sokkal szebb.....a motor...és a szőke........ a rövid hajú...na az nem szép
Na most megyek és kigyógyítom magam ebből a betegségből !
húúúúúúúúúú tényleg nagy
nekem is volt
Nem tudom letagadni ! , ,
az más