estét ! na ! megjött végre a gumi melegítőm Kezdődhet a szezon még egy tökös kidörrentő,meg új idom(a mostani nem tetszik )és kész vagyok szép lassan ,mert nem megy az eper
Hátsó gumi vétel előtt állok. Jelenleg Continental Road Attack 2 van rajta. Sajnos nagyon nem értek hozzá, hogy melyik milyen keménységű, mondtak olyat hogy az első hátsó gumi keménységének azonosnak kellene lenni...
Nézegettem Bridgestone BT-014-et (ami a gyárija), állítólag ez gyorsan kopik, ilyet nem akarok...
A mocit városban használom általában, nem túrázok, nem pályázok, tehát ahhoz megfelelő gumit szeretnék...
Milyen fajtákat ajánlatok?
Nem lenne gond az sem, ha használt, csak hol érdemes nézelődnöm?
Asszem.
Hasonló dolog azzal, mint amikor sebességbe megállsz és nehezen lehet kivenni sebességből vagy az üreset nehezen lehet megtalálni.
Meg nem volt szó róla, hogy járó motornál vagy álló motornál. Nagyon nem mindegy.
Mikor lesz a következő JSZMB csapat romboló buli
Hátsó gumi vétel előtt állok. Jelenleg Continental Road Attack 2 van rajta. Sajnos nagyon nem értek hozzá, hogy melyik milyen keménységű, mondtak olyat hogy az első hátsó gumi keménységének azonosnak kellene lenni...
Nézegettem Bridgestone BT-014-et (ami a gyárija), állítólag ez gyorsan kopik, ilyet nem akarok...
A mocit városban használom általában, nem túrázok, nem pályázok, tehát ahhoz megfelelő gumit szeretnék...
Milyen fajtákat ajánlatok?
Nem lenne gond az sem, ha használt, csak hol érdemes nézelődnöm?
Köszi!
Letelt
Én szóltam : ALDI----------- Akku töltő feszültség jelzővel !