Április 27.-én délután 14 órai indulással és május 1.-i visszaérkezéssel mennénk TÜRNITZbe! A szállás egy főre fullos reggelivel és vacsorával kétágyas Wc-s, zuhanyozós szobában 30€. Azaz 30*295= 8.850,-Ft!
A Huda (a szálló tulaja) kéri a névsort és a szoba beosztást!
Én kérem a névsort, hogy kik jönnének:
1, Oldklu
2, Julika
3, Kis Vuk
4, ..........stb.!
Mielöbb, ha lehet, mert telik a szállás és ennyiért nem lesz helyünk kajával együtt! Sehol!
TÜRNITZ cikk képekkel
Április 27.-én délután 14 órai indulással és május 1.-i visszaérkezéssel mennénk TÜRNITZbe! A szállás egy főre fullos reggelivel és vacsorával kétágyas Wc-s, zuhanyozós szobában 30€. Azaz 30*295= 8.850,-Ft!
1, Oldklu
2, Julika
3,............
4, stb.!
Mielöbb, ha lehet, mert telik a szállás és ennyiért nem lesz helyünk kajával együtt! Sehol! TÜRNITZ cikk képekkel
2006 évjárat
39000 km
Givi bukócső, Bagster tankbőr, kis tükör, fém fékcső, Zsozsimura kipufogó, Pazzaz alu kormány ,silikonos markolatok, gyors állítós kis karok, ujj D.I.D.lánc szett, metzeller M3 gumik 85%, egyedi TommoT ülés, uw felnicsík megkímélt rendszeresen karbantartot paripa, csak húzni kell neki
nem látod-jól látod...mikor is beszéltük át?kit érdekel?hányan?mikor?csak ennyi a kérdés?
Szóval mikor dumáljuk át
Egyébként szasztok...üdv csajok
Te Gr férfi kölnit kérsz?vagy ócsó ruszkit? meg leszel locsolva
Gyártottam GPS tartót a GSR-re .Kellett 1db rozsdamentes lemez , 1db M6 szintén KO-s csavar + anya + alátét és 1db pont átmérő 16-os gömb alakkal rendelkező vízcsapra szerelhető már nem használt állítható kifolyóra ja és 1db 12mm hosszú , belső 6-os furattal rendelkező távtartóra.
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Hol találom a GSR-en a hűtő ventillátor reléjét, valaki leírná nekem! KÖSZI!
HELP! :)
Kitaláltam Nektek valamit:Vibri az asszonynak!
közben mi tudjuk ki lehetett
Kezelési útmutató az létezik, bár kézzel fogható könyvben. Nem tudom valaki beszkennelte-e.
1, Oldklu
2, Julika
3, Kis Vuk
4, ..........stb.!
Mielöbb, ha lehet, mert telik a szállás és ennyiért nem lesz helyünk kajával együtt! Sehol!
TÜRNITZ cikk képekkel
Mivel elég kevés embert ismerek a brigádból nekem majdnem mindegy kivel alszom.
1, Oldklu
2, Julika
3,............
4, stb.!
TÜRNITZ cikk képekkel
39000 km
Givi bukócső, Bagster tankbőr, kis tükör, fém fékcső, Zsozsimura kipufogó, Pazzaz alu kormány ,silikonos markolatok, gyors állítós kis karok, ujj D.I.D.lánc szett, metzeller M3 gumik 85%, egyedi TommoT ülés, uw felnicsík megkímélt rendszeresen karbantartot paripa, csak húzni kell neki
képek az adatlapomon
Szóval mikor dumáljuk át
Egyébként szasztok...üdv csajok
Te Gr férfi kölnit kérsz?vagy ócsó ruszkit? meg leszel locsolva
-Nem dohányzó , hölgy tulajtól , sérülésmentes , garázsban tartott .
De nem akarlak ! , , ,
Ilyen lett