Nem , én inkább motorozom ! , , ,
Az az igazság , hogy lent vagyunk anyával kettesben a telken és nem tudtam már tegnap sem kifogást találni a szex ellen .
És ma sem szeretnék ! , ,
Szia Manka !
Tudom , hogy gusztustalanul hangzik , de ilyenkor nem motorozni kell , hanem egy jót szexelni !
Én tegnap sem motoroztam , és ma sem fogok ! , ,
figyu leülünk egyszer a díszes társaságga:JSZMBK
éS ÁTBESZÉLJÜK?
De ha van érdeklődés?a szervezés...esetleges szállás foglalás miatt....időben lépni kéne......mondjuk nem vagyunk elkésve a még juni elején is lehet fent hó?
szóval hajráf......... akarom mondani hajrá
Figyu szrvezzük...első nap Türnitcz-utána átugrunk murauba...vagy rögtön oda?tudok egy nyugis szállás,magyarok,a többit össze kéne szervezni hogy kerek legyen a történet?
Szerintem:-GR?
-K Laci?
-fndi?
-Abdul?
-Fruticsek?
-Hentös?
-Oldklu?..........és még?ki
Képzeljétek a Para földbirtokos lett ! Tuti , hogy tele van pénzzel , de biztos le fogja tagadni ! Mondjuk én a helyébe biztos vennék valami kipufogót a motoromra ! , ,
Hamár a ladikos kaland "elsülyedt"
Az az igazság , hogy lent vagyunk anyával kettesben a telken és nem tudtam már tegnap sem kifogást találni a szex ellen .
És ma sem szeretnék ! , ,
gyerekcsináló idő...ezt akartam írni az előbb
Tudom , hogy gusztustalanul hangzik , de ilyenkor nem motorozni kell , hanem egy jót szexelni !
Én tegnap sem motoroztam , és ma sem fogok ! , ,
éS ÁTBESZÉLJÜK?
De ha van érdeklődés?a szervezés...esetleges szállás foglalás miatt....időben lépni kéne......mondjuk nem vagyunk elkésve a még juni elején is lehet fent hó?
szóval hajráf......... akarom mondani hajrá
Márc 15-körül szokott lenni
már kezdem unni
Szerintem:-GR?
-K Laci?
-fndi?
-Abdul?
-Fruticsek?
-Hentös?
-Oldklu?..........és még?ki
Egyébként feledékeny barátom 5-4 arányban én hívlak mindig
Nem szóltál szombaton...egész nap a teló mellett ültem