Az vagy na.
De annyi moci nem fér be, max. robogó vagy supermoto... tapasztalat, hogy egy "normál" motor hossza kb. 200-220cm, széle pedig 80-85cm. Tehát 5db a reális, főleg, hogy a lekötéshez is kell hely.
szerintem 8-9 is simán elfér:)4,2 hossz:az kb 2-de lehet 3 sor?
2,2 szél az min 3 moci?kb?
de majd lepróbáljuk:)
Egyébkén ÖRÜLÖK HOGY SEGÍTHETEK
MET faxa csávó vok
Na, ebbe 5 motor befér! Csak Pisa-ig kell elvinni a motorokat, onnan meg bekompozunk a szigetre már kétkeréken. És wizzair-nél van fapados is, 12 ezer ahogy néztem oda-vissza (Budapest-Pisa) márciusra (március 15-ei hosszú hétvége környékén) a jegy, így aki nem férne be a kamionba, az simán és olcsón le is tudna menni.
OK
Az is egy megoldás....vagy csak simán rampás hely...mint pl 1 vasuti átrakónál....vagy egy raktárnál lévő rampán?
Megoldható...és full zárt
Csak idén nem végzek vele....főleg ha ilyen zimankó van
Most is küzdök a gondolattal...ki kéne menni...az aksikat belerakni...mert úgy vettem meg..hogy "vakon"
De 160000-km az semmi egy TGK-nak
Jah és Osztrák volt....1 gazdis
Cukosfalatok
Beszétem az éjjel "SZELLEMI" vezetőnkel
Na ki is lehet És aranyossan regedtt hangon közölte....hogy ÉN majd KARÁCSONYKOR írok be mert akkor mindenki olvassa
El van szálva a pali magától És csak halkan súgom meg....NEM IS GSR-s persze mint én se............úgyhogy húúúúúzok a vérbe....dogoznyi
Életet lehelek FRISS SZERZEMÉNYEMBE
befagyott a kuplung bovden a verdán és a céltól 500 méterre meg eltört a pedál ahova a bovden beakad, úgy hogy hepy vagyok rendesen, jól indult a mai nap
Én is vettem ma egy kis aranyost
Meg 1 rakat gondot http://www.youtube.com/watch?v...
Hasonló...az enyém...az az enyém:9szebb és jobb lesz valamikor
Mizu "lányok"nagy a csend
De annyi moci nem fér be, max. robogó vagy supermoto... tapasztalat, hogy egy "normál" motor hossza kb. 200-220cm, széle pedig 80-85cm. Tehát 5db a reális, főleg, hogy a lekötéshez is kell hely.
2,2 szél az min 3 moci?kb?
de majd lepróbáljuk:)
Egyébkén ÖRÜLÖK HOGY SEGÍTHETEK
MET faxa csávó vok
Az is egy megoldás....vagy csak simán rampás hely...mint pl 1 vasuti átrakónál....vagy egy raktárnál lévő rampán?
Megoldható...és full zárt
Csak idén nem végzek vele....főleg ha ilyen zimankó van
Most is küzdök a gondolattal...ki kéne menni...az aksikat belerakni...mert úgy vettem meg..hogy "vakon"
De 160000-km az semmi egy TGK-nak
Jah és Osztrák volt....1 gazdis
Beszétem az éjjel "SZELLEMI" vezetőnkel
Na ki is lehet És aranyossan regedtt hangon közölte....hogy ÉN majd KARÁCSONYKOR írok be mert akkor mindenki olvassa
El van szálva a pali magától És csak halkan súgom meg....NEM IS GSR-s persze mint én se............úgyhogy húúúúúzok a vérbe....dogoznyi
Életet lehelek FRISS SZERZEMÉNYEMBE
4.20X2.20X1.80/hossz-szél-magass/a doboz mérete
De ez nem hátfalas
Valami rampa félét össze kell hozni hogy pakolható legyen
Lacosz! Nagyon klassz gépet vettél! Ezzel vihetjük a motorokat Szardíniára?
Mennyi fér bele? Szerinted?
befagyott a kuplung bovden a verdán és a céltól 500 méterre meg eltört a pedál ahova a bovden beakad, úgy hogy hepy vagyok rendesen, jól indult a mai nap
Ha befűtesz melegebb lesz!
Bár ez nem pont az ami az udvaromban áll:)
de hasonló...sörös felépítménnyel szerelt:)
10 eu raklapos:)
Meg 1 rakat gondot
http://www.youtube.com/watch?v...
Hasonló...az enyém...az az enyém:9szebb és jobb lesz valamikor
Mizu "lányok"nagy a csend
De lehet hogy mindjárt kitiltanak innen minket!