Nékőm mind 1
a Várgesztesi húzossabb pénzben...az egerszalóki picit messzebb
de pl Fruttikának közelebb?
szóval döntsön a többség
De milióim nincsenek t kari elött
Krisztosz bebeszosz ötlete ! (Halkan mondom Én benne lennék! )
Várgesztes villapark aqua plusz villa ! Nem rossz ám de más árkategória !
Mondjuk 2 éjszakát ki lehet bírni összegben és a medence jakuzzi bent a házban ! Csak hányni illik kimenni azért a fűre ! (mármint a zöldre gondoltam )
Morzsikám Én is és a motor is jól van köszi , későn készült el okt vége így már "csak" 2800Km tudtam próba körözni most meg már pihennek a jószágok a meleg kamrában a muskátlik alatt
Ja szerelni csak is sörözés után ! előtte nem merek a technikához nyúlni úgysem
előbb Kutas véleményt ki jönne el Egerszalókig ?
Min. 10 fő Nov vége dec eleje aki jönne az körmölje ide magát ha meg van a létszám Én letelefonálom ezen nem múlik !
Bár ennek is az lenne a vége, hogy 10ből ketten tennék ki a lábukat a kertből, a fürdőbe úgy mint a Siroki motoros fesztiválra mert biztos klassz volt legalábbis azt mondják
Alme!Egerszalók?és ott van demjén szombaton hajnal 2 ig!1500 pénzért?
Kályhásék tudják annak a lakandinak a címét ahol én száltam meg
szintes ház asszem az egészet 35-40 pénzé adják ki /nap
Az 10 főre 4 ropi+ a fürdő belépő 5500-pénz a befizető!
Inni mindenki készül magának-és tisztelt társainak.........nov végén nekem ok lenne...most pénteken lépek Afrikába 10 napra,utána ok!
szervezd én benne vagyok
Föld hívja Gini "mestert"
Holnap megyek egy ismerősnek veszünk ,Honda 600 hornet-et
Mit nézzek rajta?van valami tipushiba?asszem 27E körül van benne,gondos gazditól
Vélemény?
Szia Alme!
Olvasok ám mindig,csak nem nagyon ugatok bele....kezed,motorod,hogy van? (azokon kívül,amiket itt olvastam)
Én biztos,hogy menni fogok Nem tudom mikor,nem tudom miből,de tuti,hogy egyszercsak megjelenek ott motorral
Számomra az a hely,az a verseny,minden motorral kapcsolatos dolog és esemény űberistenkirály felülmúlhatatlan kánaánja
Hát...te mint szervizes....sörözés után főleg...no majd meglátjuk
Ide készülök már pár éve,sőt egyszer hirtelen felindulásomban már össze is pakoltam.....de indulás előtt hála isten meggyőztem magam,hogy a Gixer+slick párosítás erre a túrára nem biztos,hogy a legmegfelelőbb választás De nincs elvetve a dolog
Valamint életem álma a Man TT .....addig nem szeretném befejezni földi pályafutásomat,míg azt nem láttam élőben
Gsr 600-ra való eredeti arrow karbon dobos félrendszer vadonatúj,listaár alatt jelentősen,minden tartozékával eladó.ár 99999ft.
2dob+közcső+y cső+katalizátor kiváltó+kivehető db killerek,valamint típusbizonyítvány.a cucc e szabványos.
esetleg karácsonyra? érdeklődni tel:70 317 90 83.
Nos van akinek az jut eszébe, hogy b..meg, hogy néz ez ki, vastagon dzsuva, bár tényleg az, szinte olajsáros....
... de nekem inkább az jut eszembe ami május vége óta történt velünk, a sok szép emlék, a p.ring, Jesolo, Koper, Budapest, Balaton....sok éjszakai gurulás, sok motoros találkozón való ölömbülés, és nem egy elázás, meg munkába járás.
Én ezt látom a légszűrőn GSR, én így szeretlek
a Várgesztesi húzossabb pénzben...az egerszalóki picit messzebb
de pl Fruttikának közelebb?
szóval döntsön a többség
De milióim nincsenek t kari elött