ááá,én egyetlenegyszer kaptam azért pofont mert nagy volt a pofám és nem tudtam hol a helyem akkor is visszaadtam
most hogy edzeni járok nem mer nekem senki pofont osztni csak úgy mert kiütöm úgy hogy neki annyi
tudom, tesa..... én GSR-el is csak gurulgattam lassan...élveztem
de akkor sem lesz, lehet....tudom
10M tartozás van ezen a lakáson, ami nem is ér annyit....
áruljuk a bank lakását.... , hogy az érte kapott pénzből csökkenthessük a tartozást ...és megyünk albérletbe
Szerinted így lesz valamikor 3-4 kilóm? max kpumpliból...
Ti nők csak azt hiszitek , hogy "tök véletlenül" , de ez nem így van , ez azért van mert állandóan nagy a pofátok , és elfelejtitek , hogy mi a dolgotok ! , , ,
Nem is kell ilyen komoly motor , ha szeretsz motorozni akkor 3-4 kilóért nagyon jó kis motorokat lehet kapni , én is bekattantam megvadulok a régi motorokért , hatalmas fílingjük van , nagyon tetszenek és ezekkel akkor is lehet menni amikor a hayabuxával már csak kínlódás a motorozás a nem-tapadás miatt .
Sőt megsúgok valamit : a Para tudod mit akar venni ? Burgmanokat nézeget , mert nem kell mindíg csak a száguldozás , magáért a motorozásért is kell menni néha !
ja
Tőle kaptam de tényleg véletlnül,szó szerint beleszaladtam az öklébe még Ő rémült meg hogy mi bajom van gondolhatod mit hallgattam én melóban ma,lehetetlen kimagyarázni
autókád?alánézett már Valaki?