Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kiegy tartály
hűtősapka
a sajátomat szervízelem.Összerakom a blokot.
Köszönöm szépen a segítséget.
Már néztem mindent, de nem találtam.
Az a baj nincs magyar kezelési könyv, mert akkor ilyen apró kérdéseim se lennének.
Még egyszer köszönöm
Megint a csak a szád jár..... ígérgetsz...aztán meg visszalépsz. Ennyit tudsz
Mostmár azérccse.
Beszéld meg vele...
És nem a gsr-t......................a hűtőcuccot.
Bár....................most hogy gondolkodom...............nem olyat vettem.
De...............odamennék és lecserélném.
Neked nincs is GSR-ed..... nem tudod lecserélni..... mennyé innen....
Én lecserélném az anyagot mielőbb.
Ha nem folyt el, akkor a gyári van benne -vagy már cserélt és feltöltött- akkor nem lesz vele baj.

A kiegyenlítő tartály a tank alatt, a motor mögött a jobb oldalon van. A váz alatt benézve ellenőrizheted a szintet benne, esetleg a tankot felhajtva mintát is vehetsz belőle.
A hűtőfeltöltő "hűtősapka" a jobb első index idom alatt van, ott is tudsz mérésre mintát venni.
Egy apró kérdésem lenne.
Télen nem fűtött garázsban lesz a motor, de jó zárt helyen.
Szeretném a hütőfolyadékot leellenőriztetni, hogy nehogy valami baj legyen. Hol van a tartálya? Hogyan tudom leengedni, ha nem megfelelő?

Zsolti
Magadtól jöttél rá hogy hangos vagy segítséged volt
Szevasztok.

Eladová vált a motorra tölem,Öcsimura dob.Ugyan abban az állapotban amiben vettem (Karcos),ugyan abban az árban.25.
Ma megyünk egy Dunakanyart, fél10-kor indulunk.
Jó Reggelt !...........hogy a krumpli ?
Szia szívem!

Indítványozom, hogy fosszuk meg Nopara-t a nevében lévő No szótól és legyen ezentúl csak PARA....
Szia GsrHenti !

A hétfői verseny elmarad , a Para megijedt a gyors pályától , fosik , hogy gyorsabb leszek nála , félti a kupáját ! , , ,
Hello mindenki ! .....
Ébresztő!
GR, ÉRD BÉKE TÉR 6/D a cimem, hétfőn 5-kor várlak
Morzsi! Köszi a választ.
Szia Tamás!
Mi ha tudunk menni,akkor is max csak vasárnap délelőtt tájban,de azt sem merem 100 %-ra mondani. Nagyon sok minden összejött itt még a szezon végére,és teljes elhavazásban vagyunk. Aki ott lesz,annak jó szórakozást!
1. fndi