Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gáz az olvadt táska is.Túl kilógnak a dobok................de legalább jól szólnak.
Fejben alakul valami.
Anyagvastagság mekkora a givinél?
Igen ez így elég gáz táskák nélkül
Neked lehet csak nekem drágább és nem is néz ki ilyen jól a givi.
40 filléres gyufásdobozban elfér
Nem kellene megerőltetnem magam hogy csináljak tartót de szeretem ha gyáros ...
A bukócső is GIVI.

Ennyi lomot tartasz?
lukas 2 fillérem is van még nemhogy Bélás .
Amúgy ezen törpölök hogy a jó életbe lesz nekem pár százasból ilyesmi..................mer 24e-ret nem adok a giviért.............le vagyok égve.
Honnan szerezél 2 forintot?
dehogynem
Szia !

Keréknyomás értéke a láncvédőn
A többihez + szétnézel a neten .
Én olajszűrőt pl a METEOR / TROST / Autósboltban vettem jó minőségben -jó áron .Levegő szűrőt gyárit a SUZUKI Kereskedésben, gyújtógyertyát Denso-t vettem ........stb
52 forint nem lehet.
Sziaaa Zoli !
amennyi éves vagyok + póóósta
Sziasztok!

Találtam GSR-hez angol nyelvű pdf formátumú könyvet ami nem skennelt, elég sok mindent leír benne, csak hát angol.
Ilyen magyarból nincs amiben minden álltalános info megvan a motorrol? /olajok,szürök,lánc,keréknyomás/ Ilyen álltalános infók.

Válaszaitokat előre is köszi.
Szia
Na tüntem béel meccset nézni
majd jól le méretezzük

Aggyonisten

Hogyé atták
ha sokat horvátországozok akkor kelleni fog nekem is
Hétvégére már lehet meglesznek a GIVI cuccok
Szia Mindenki !
Mutatasz akart lenni
de a matatsz is találó
Jól matatsz a "puncibuszban"
Végre magadra találtál
Sziasztok!
Voltunk hétvégén a Faaker See-n. Én most voltam először,de azt hiszem kötelező alapprogrammá teszem magamnak Ha az ott "uralkodó motortípust" leszámítom...hihetetlen szájbavágott jó rendezvény volt. Itthon az ember látja az alsóőrsi bulit,és csak néz,hogy hű mekkora.......ott kb a női wc volt akkora,mint itthon a komplett rendezvény
Akartam nektek hozni Jagert,de nem fért el a motoron,no meg nőt is,de annak meg anya nem örült volna annyira
Ebbe olyan kis cuki vagyok ! , , ,
Itt a másik gyorsulóbajnok !