Ahhoz képest, hogy csütörtök délelőtt döntöttük el, hogy melyik irányba is induljunk, délután 4-kor meg motoron is ültünk, elég jó kis spontán túra lett. Imádtam minden km-ét, pedig 15 km-t mentünk földúton is a GPS-nek hála. Menni kell még ide is, TOP3 túrámba bekerült az biztos.
Grat Abdul , bár Ti hozzá vagytok szokva a nagy túrákhoz, szó szerint falod a kilómétereket
Sok helyen voltál már, Én nem igazán, de ez a Horvát motorosdi egész jó mókának tünik, gondolok itt a dimbes-dombos-tengerpartos meglepően jó utakra + no trafi
Üdv All, mi meg Yikess komával nyomtunk egy spontán nettó 3 napos túrát, majdnem 2000 km-rel. Végig a horvát tengerpart Dubrovnik-ig, majd bosznián keresztül haza... baszott jó volt, bosznia hatalmas pozitív meglepetés.
Kár..................pedig űber a szerpentin. Kocsival vétek elrontani.
Na mindegy.Jövő hétvégén elkolbászolok egy hoszabbat és megtámadom starigradot utána.
Otthon van a srác szabin akár reggel is GO !?
Abdul baszki megint nem szóltatok pedig a hétvégén már felmerészkedtem a robogóra jöttem volna ! ugyan még madzaggal húzom a gázt de már haladok
A héten v jöv. héten kiugrok hozzád Börsre !
83 helyen álltatok meg akkor az nem 3 nap volt !
Van máá csekk nem tudod, leszaladnék érte
Sok helyen voltál már, Én nem igazán, de ez a Horvát motorosdi egész jó mókának tünik, gondolok itt a dimbes-dombos-tengerpartos meglepően jó utakra + no trafi
Na mindegy.Jövő hétvégén elkolbászolok egy hoszabbat és megtámadom starigradot utána.