a kormánycsapágy szervizelése után kifingott a duci önindítója az indulás előtti éjszakán úgy látszik az én kutyulim nem láthatja a tengert (hozzáteszem én se tegnap voltam ott meg egyáltalán bárhol ...)
Szörnyű ezt látni, rendkívül sok ostoba ember van aki soha nem ült motoron és írja hon ők rajta donorok ! mit vártok ebben az országban !
teljesen mindegy mennyivel ment a motoros ? ez a barom elé kanyarodott a visszafordítóban a busz sávba ! , nem mérte fel a közeledési sebességet és amúgy sem érdekelte hogy jön !
amíg nem lesz általános morál és intelligencia emelkedés mo.-on addig az utakon se számíthatunk erre, nem számíthatunk csak magunkra, rutinra és csak mi tudjuk, próbáljuk kivédeni ezeket a szitukat! vagy nem
teljesen mindegy mennyivel ment a motoros ? ez a barom elé kanyarodott a visszafordítóban a busz sávba ! , nem mérte fel a közeledési sebességet és amúgy sem érdekelte hogy jön !
amíg nem lesz általános morál és intelligencia emelkedés mo.-on addig az utakon se számíthatunk erre, nem számíthatunk csak magunkra, rutinra és csak mi tudjuk, próbáljuk kivédeni ezeket a szitukat! vagy nem
isten nyugosztalja őt ismeretlenül is
pl. quick time player lejátssza !
quick time player pl. lejátsza
részvétem
Jön valaki Kékestetőre ma?
Az idő jó lesz!
A cikk alatt búcsúznak Lóritól....