Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztrapacskázni kocsival is elmegyünk Ginoval !
Jól vannak most mentek elvonóra mert holnap jönnek haza !
Sziasztok!
Én motoroztam ott párszor,nagyon király hely Nem túl hosszú a szakasz,de nagyon jó minőségű az út,és borzasztó minimális az autós közlekedés. Szinte csak motorosok,de azok tömegében. A Besztercebányai felénél,az aljában van egy "kis" vendéglő,parkoló. Na az egy látvány egy napsütötte szombati napon. Megmozdulni nem lehet a gépektől. Annyi,hogy azért egynaposba picit lógni szokott a belünk,mire hazaérünk Oda-vissza gyenge 600km+ az ottani motorozás...de megéri. Ja...és a fék legyen renben,mert van egy-két meglepi kanyar.
Görög vándorokról tud valaki valamit?
Olyanra gondolok például:
Józanok még? , vagy rendben megérkeztek?
Grat! szép
Üdv a Klánnak!
Besztercebányától Martin felé van egy, de egy olyan szerpentin út! El kéne arra menni egy egy napos csavargásra. Körülbelül 400 km lenne a táv, meg a tankoláson kívül 15 €. Olyan sztrapacskázó helyet tudok arra...
Gondoltam, hogy megszólalok, hátha...
EEnéztem, szorri
Ebbe még igen.
ebbe sosem tudott volna belekötni a rendőr
Most néztem.Jó.
nézd meg a videóim között
Jaa aha biztos jobban tudod nállam
Az lehet.Nemláttam.
Az olyan gyári, amilyen nekem volt.
Elég a gyári.
Vagy az igazit
Sziasztok
Üdv. Már nálam van.. hála Gino-nak! Nálam is van róla videó!
az ebay-es cucc sem halk
de amúgy van db killer a zsozsihoz

hallgasd meg az enyém - már csak videón , az egyedi gyári átalakított...és nagyon fain hangja volt.... beleköthetetlen
hát azért legyen egy kicsi hangja.
ha én felteszek egy ilyen dobot mint amilyen fndi-é szoboszlón akkor a helyszinen nem egy csekket hanem egy halotti bizonyítványt nyomnak a zsebembe és már lőnek is fejbe.ráadásul ez akkora hogy tolató kamera kell hozzá
Gyári dob oszt annyi...............mi a gond vele?