Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem hobbi.
Én gumi nélkül szopatok, úgy nem kerül semmibe
Messze lesz az Érdről.
Átugorjak , van szerszámod
Az jó.
Csak keményen melózzá...........kell a píz a hobbira.
Hehe! Itt lakom Szilasligeten! :)
Szabin vagyok holnap megyek csak, de szerveztem magamnak, jövő héten fullfullon leszek , viszont lesz saját sütésű zsírom meg tepertőm csinálok mellé főtt tokát meg Erdélyi szalcsit, most erre van igény, hát akkor ezt kell csinálni
De 6 után mek haza Kistarcsára.
Persze..........a főnökség megértő...........hely van............meg egy crova készlet.
És ott neki lehet állni motort szerelni?
Lakni nem...........viszont gödöllőn itt uncsizom egész nap melóban.
Hol laksz? Viszek sört! :D
Ha lehozod pikk-pakk szétkapom.Azt szeretem.
Meló van ezerrel?
Oda lépek mellé, és halkan a kopoltyújába súgom, hogy: "Ess szét kérlek darabokra..! Óvastosan...! Aztán épülj fel"
Hát, aki a finom megoldásokat kedveli
Lehetőleg hentesbárdal.
Na akkó lehet nekiugrani
Igen, most hívtam fel az egyik srácot a motoroázisban, neki is GSR-je van és azt mondta, hogy tankot ki lehet támasztani, nem kell levenni, viszont a többi műanyag borítást azt igen...!
Műanyag idomok leszed.Talán az ülés is és a tankot felhajtva ott lesz alatta.
Szerintem adja magát csak látni kell.
HI
Most voltam 30ezresen a napokban. A tankot szerintem nem vették le, de a két koportyút és a gyujtéskspcsoló müa. köpenyét igen. Szerintem nem fog meglepi érni, légszűrőház fedél le szűrő kicserél és vissza mindent a helyére
Sziasztok!

Most szeretném kicserélni a légszűrőt, de még nem szedtem szét a tank alatti részt..! Leírnátok nekem ha van rá 2-3 percetek, hogy kb mire számítsak? Egyedül meg tudom csinálni, vagy inkább több kezes? Pl a tanknak van kitámasztója, vagy le kell venni az egészet? (Meg van tankolva:S)

Köszi!
Tomi
Sziasztok, jóreggelt Gino, pont erre számitottam, h majd Te felvilágosítassz, hálás vagyok is érte már indulok is
Pedig van igazi pálma közelebb is. Növénykertben, sok magán kertben, lakásban.....