Kocsiban a klimát valamikor 3 éve hagytam el.Az épület igazi szocreál álámónium.Télen hideg mint a jégverem 12-15 fok fűtve.Nyáron meg 36 körül.A külső falat meg se lehet fogni mert leég a szőr a kezemről.
nálunk két véglet van, vagy 40 fok, mert mindenki kripli körülöttem, vagy 18, és akkor meg jégcsapok lógnak rólunk tegnap éjfélkor 34 fok volt az autómban, ott meg elromlott a klíma
mindenkinek én vagyok a mamája? fasza köszi kezdek cseppfolyós állapotba kerülni ebben az időben a klyma meg rendesen betett torkom, fülem, izületek stb. hát hiába, tudomásul kell venni, megöregedtem és Te szépfiú? Veled mi van?
+ hát,arragomdolsz amelyik kanyarközbe egy10-12 métertszintben isemelkedik ott mondta azasszony, hmosmáá ebből elég
minnyá beisosomtunkegy kb6km-esalagútba jóhüsi voltbenne
Tegnap du. értünk haza, de beívódottunk kicsit atán már nem volt erőm gép elé ülni
1280 km-ert motoroztunk csodálatos helyeken, kiváló minőségű utakon. Mindezt 38-40 fokos melegben
Érd-Zágrád-Rieka-Crikvenica, innen át Krkre, ott Silo-Krk-Klimno, hazafelé Crikvenica- Senj (le a 23-as útra Karlovac felé ) majd valahol felmentünk a pályára, mert anya mem bírta a szerpentinezést ami már KB 60 KM-en át tartott Karlovac-Zágrád-Érd
Minden elismerésem a csajomé aki pici hisztit leszámitva, szó nélkül volt az utasom egy 15-20 kilós hátizsákkal a hátán és a motoromé, amely kifogástalanul müxött
hát mind1, ez van, a mi kapcsolatunk már csak ilyen marad
azé örülök, hogy jó volt kint, és minden rendben volt
Látom nem streszelsz már
szépvolt?jóvolt?
és ithon
minnyá beisosomtunkegy kb6km-esalagútba jóhüsi voltbenne
Szia nyanyus Akartam rád gondolni,de nemjutottál eszembe
Igen, de szétégtem, olyan vörös vagyok mint az október
1280 km-ert motoroztunk csodálatos helyeken, kiváló minőségű utakon. Mindezt 38-40 fokos melegben
Érd-Zágrád-Rieka-Crikvenica, innen át Krkre, ott Silo-Krk-Klimno, hazafelé Crikvenica- Senj (le a 23-as útra Karlovac felé ) majd valahol felmentünk a pályára, mert anya mem bírta a szerpentinezést ami már KB 60 KM-en át tartott Karlovac-Zágrád-Érd
Minden elismerésem a csajomé aki pici hisztit leszámitva, szó nélkül volt az utasom egy 15-20 kilós hátizsákkal a hátán és a motoromé, amely kifogástalanul müxött
Többit képekben ma este, vagy holnap