Na ez így gáz! Vagy Te nem tudsz számolni vagy mi nem
Ennyit nem lehet elfelejteni nincs ennyi létszám! Csinálj pontos elszámolást az a hosszú barátság titka!
újra gomboljuk, így nem marad !
Sziasztok GSR tulajdonosok! A segítségeteket szeretném kérni. Történt egy kis baleset ismerősömmel, a motornak elgörbült a lábfékje, cserére szorul. Tudnátok ajánlani valamilyen oldalt ahol meg lehet rendelni (új, eredeti ,utángyártott bontott)? Holnap megpróbálom megérdeklődni itt helyben, megközelítően milyen árban van.? Előre is köszönöm segítségeteket. Üdv:Áron
Én is tulvészeltem Sirokot.Tartottam volna a szavam a sörrel kapcsolatban fndi-nek,de nemfogadta el.Azomban uri ember volt,mert mikor letettem mellé egy üres viszkis üveget,akkor megkérdezte hogy nemmotorozok át hozzátok?Aranyos
Szolgálati közlemény :
Kb: 25,000 mínuszban vagyok a bulival kapcsolatban , mert nem emlékszem , hogy kivel számoltam el a pénzeket , olyan részeg voltam ! ,
Gondoljátok át mégegyszer , hátha valaki elfelejtette esetleg .
Bár ma reggel amikor kérdeztem , mindenki úgy emlékezett , hogy minden pézt megkaptam ! ,
Ferkó! Köszi a benyát!
Lacosz! Köszi a "csövet"
Estét'! Megjöttem
Ennyit nem lehet elfelejteni nincs ennyi létszám! Csinálj pontos elszámolást az a hosszú barátság titka!
újra gomboljuk, így nem marad !
de előre ne áruljuk el senkinek utána meg már hiába kérdik hol voltunk
mikor hazaértem leültem mint az iszap
"el voltunk hajolva mint a bimetall"
http://www.tesztmotor.hu/trening/
Én 07. 12. megyek ha van valakinek van kedve jönni a fenti címen jelentkezhet.
Te ezek az italok: mee Én még olyantat nem láttam
Én is tulvészeltem Sirokot.Tartottam volna a szavam a sörrel kapcsolatban fndi-nek,de nemfogadta el.Azomban uri ember volt,mert mikor letettem mellé egy üres viszkis üveget,akkor megkérdezte hogy nemmotorozok át hozzátok?Aranyos
Persze.....tudom beszéltük
Kitalálunk valamit
Kb: 25,000 mínuszban vagyok a bulival kapcsolatban , mert nem emlékszem , hogy kivel számoltam el a pénzeket , olyan részeg voltam ! ,
Gondoljátok át mégegyszer , hátha valaki elfelejtette esetleg .
Bár ma reggel amikor kérdeztem , mindenki úgy emlékezett , hogy minden pézt megkaptam ! ,
A "drága" mamátokat ínyencek ! , , ,
Vagy kukucs?
?
Vagy mitom én?
De azé legközelebb csomagold is ki
mielött sütöd