Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre azért én nem alapoznék egy motorszervízt.
Szia.

Én nem igen szoktam itt okoskodni, mert kezdő vagyok. De ha a elfogadod azt amit most 42.340 megtett km rel írok a seggem és a kutyulim alatt akkor jól teszed.

szerintem kicsit túl spirázod a majrét és az aggodalmaskodást.
Pl. én Ginó telefonos útmutatása és egy fél üveg bor alatt szerelem a fékemet, olajcserés és stb....
ÉÉÉÉSSSSSS MAX. megbizom a sok éves tudásában. annak idején KYKIvel vagy ki a lúfasszal kokettáltam és figyeltem rá
Sokat segített. De sorolhatnám a többi okostojást ki NEM a levegőbe beszél.
Ennyi, mentem inni a ződ pardonba
Halihó. A mai M7-es autókázásból (40 perc Budaörs - Érd) kifolyólag holnap motorozás szempontjából tuti kimarad a Balaton. Elsődelegesen Donovaly lenne a cél, mert kevesebb, mint 200km-re van, ott van az 577-es és a webkamerák alapján ma max. 23 fok volt. De egyéb igény alapján a Mátra/Bükk is szóba jöhet.
Szóval ha valaki csatlakozna hozzám, akkor jelezzen. 10 körül indulok, 10.30-kor lehetne találka az M3 kivezetőnél: Meki, Metró Shell kút. 5-6 körül itthon is lennénk.
ráadásul még a szakmám is
Én nem akarok meggyőzni senkit semmiről magamtól.
A kérdésre válaszoltam, segítek ha tudok.
Sok sok év a GSR-el és több tízezer km van már mögöttem, mögöttünk.......szóval érdemes hinni nekünk, tapasztalatból mondjuk amit mondunk és igazolni is igazolják az évek és a megtett kilométerek.
Mizu?Krisz belefuladt a medencébe?
Vagy oda öntötte a maradék jagit,és azt szürcsölgeti
Sziasztok!

Jól van na, hiszek én nektek De azért mégis nyugodtabb vagyok, hogy most annyi van benne, amennyit a gyár megadott. Amúgy egykerekezni nem szoktam úgy sem, mivel nem tudok és nem is merek :)

Köszi a segítséget és a válaszokat

Üdv

Peti

most meg szégyenszemre elmegyünk Agárdra kocsival mert az klímás
Nem Lemondták a többiek...
Te most akkor nemvagy Földvár?
Mindenki helyett nem cocizlak le Csak amit megbeszéltünk... de semmi buzulás...végtére is inyencek vagyunk...
Szasztok ínyencek Csopakról

Fasza a víz a balcsiban megyek ugrok egy seggest
köszi Frutti
Az a "mint" , az mindenki helyett ? , ,
az a "mint", az "minden" akart lenni
Szia fruttika !

Rendben .
Szia Kriszbá Én a helyszinen rendezek mint anyagi dolgot ha nem gond, kajába, piába beszállok
A vazelint viszont old meg magadnak
Tehetek fel képeket ? , , ,
mire emléxel?
én csak arra,hogy beestem az autóba,mikor indultunk haza...lézerceruzával navigáltam az asszonyt,hogy merre menjünk,amit őt felettébb idegesített
Basszameg , nem emlékszem ! , ,
Nem emlékszem ! , , ,
Nem emlékszem ! ,
állj,,,,ha rajtam volt a te fürdőgatyád,akkor én meztelenül mentem fel a Petiékhez az utcán?!

és akkor mi volt az a sok üveg meg pohár a medence körül,ha csak 3an voltunk?