Én nem igen szoktam itt okoskodni, mert kezdő vagyok. De ha a elfogadod azt amit most 42.340 megtett km rel írok a seggem és a kutyulim alatt akkor jól teszed.
szerintem kicsit túl spirázod a majrét és az aggodalmaskodást.
Pl. én Ginó telefonos útmutatása és egy fél üveg bor alatt szerelem a fékemet, olajcserés és stb....
ÉÉÉÉSSSSSS MAX. megbizom a sok éves tudásában. annak idején KYKIvel vagy ki a lúfasszal kokettáltam és figyeltem rá
Sokat segített. De sorolhatnám a többi okostojást ki NEM a levegőbe beszél.
Ennyi, mentem inni a ződ pardonba
Halihó. A mai M7-es autókázásból (40 perc Budaörs - Érd) kifolyólag holnap motorozás szempontjából tuti kimarad a Balaton. Elsődelegesen Donovaly lenne a cél, mert kevesebb, mint 200km-re van, ott van az 577-es és a webkamerák alapján ma max. 23 fok volt. De egyéb igény alapján a Mátra/Bükk is szóba jöhet.
Szóval ha valaki csatlakozna hozzám, akkor jelezzen. 10 körül indulok, 10.30-kor lehetne találka az M3 kivezetőnél: Meki, Metró Shell kút. 5-6 körül itthon is lennénk.
Én nem akarok meggyőzni senkit semmiről magamtól.
A kérdésre válaszoltam, segítek ha tudok.
Sok sok év a GSR-el és több tízezer km van már mögöttem, mögöttünk.......szóval érdemes hinni nekünk, tapasztalatból mondjuk amit mondunk és igazolni is igazolják az évek és a megtett kilométerek.
Jól van na, hiszek én nektek De azért mégis nyugodtabb vagyok, hogy most annyi van benne, amennyit a gyár megadott. Amúgy egykerekezni nem szoktam úgy sem, mivel nem tudok és nem is merek :)
mire emléxel?
én csak arra,hogy beestem az autóba,mikor indultunk haza...lézerceruzával navigáltam az asszonyt,hogy merre menjünk,amit őt felettébb idegesített
Én nem igen szoktam itt okoskodni, mert kezdő vagyok. De ha a elfogadod azt amit most 42.340 megtett km rel írok a seggem és a kutyulim alatt akkor jól teszed.
szerintem kicsit túl spirázod a majrét és az aggodalmaskodást.
Pl. én Ginó telefonos útmutatása és egy fél üveg bor alatt szerelem a fékemet, olajcserés és stb....
ÉÉÉÉSSSSSS MAX. megbizom a sok éves tudásában. annak idején KYKIvel vagy ki a lúfasszal kokettáltam és figyeltem rá
Sokat segített. De sorolhatnám a többi okostojást ki NEM a levegőbe beszél.
Ennyi, mentem inni a ződ pardonba
Szóval ha valaki csatlakozna hozzám, akkor jelezzen. 10 körül indulok, 10.30-kor lehetne találka az M3 kivezetőnél: Meki, Metró Shell kút. 5-6 körül itthon is lennénk.
A kérdésre válaszoltam, segítek ha tudok.
Sok sok év a GSR-el és több tízezer km van már mögöttem, mögöttünk.......szóval érdemes hinni nekünk, tapasztalatból mondjuk amit mondunk és igazolni is igazolják az évek és a megtett kilométerek.
Vagy oda öntötte a maradék jagit,és azt szürcsölgeti
Jól van na, hiszek én nektek De azért mégis nyugodtabb vagyok, hogy most annyi van benne, amennyit a gyár megadott. Amúgy egykerekezni nem szoktam úgy sem, mivel nem tudok és nem is merek :)
Köszi a segítséget és a válaszokat
Üdv
Peti
most meg szégyenszemre elmegyünk Agárdra kocsival mert az klímás
Fasza a víz a balcsiban megyek ugrok egy seggest
Rendben .
A vazelint viszont old meg magadnak
én csak arra,hogy beestem az autóba,mikor indultunk haza...lézerceruzával navigáltam az asszonyt,hogy merre menjünk,amit őt felettébb idegesített
és akkor mi volt az a sok üveg meg pohár a medence körül,ha csak 3an voltunk?