Ma délután tatabányán a táncsics úton, egy cég telephelyéről egy furgon, motoros elé fordúlt....a motoros nagy sebességgel közlekedett...megpróbált manőverezni de bukott....életét vesztette....
a sisak nem volt becsatolva....a mentősök mindent megtettek.....kevés volt.....
Na szóval , ha lenne egy kis összetartás , ami mostanában nincs , akkor jó volna ezt előre lebeszélni , ki mit hoz , ki mit tud elkészíteni , vagy dobjunk össze egy kb. összeget , én megveszek minden alapanyagot nagyker áron és főzünk belőle amit sikerül !
Óvatosan jegyezném meg , hogy a 11 emberből háromtól kaptam meg eddig a zsetont , amit elutaltam .
Halihó.
Megvan a bukócső!
Elég nehéz volt felszerelni , a jobb alsó felfogatáshoz az anyát alig bírtam leszedni. El kellet mennem egy autószerelő ismerősömhöz hogy légkulccsal leszedje. Ráadásul tönkrement az anya úgyhogy kajtathatok anya után. De nekem tetszik a végeredmény.
Már beszéltem is a szerelőmmel, elmondtam neki, hogy mi az ábra. Azt mondta, hogy ráteszi gépre, hogy kiolvassa az értékeket, abból remélhetőleg pontosan fog látszani, hogy tényleg a szenzor e a hunyó. Ha igen, akkor talán jövő héten bele is kerül.
Addig meg lepucolom a bőrgúgyáról a bogarakat, kifényesítem a csizmát, lemosom a bukón a plexit és vágyakozva nézem a motorosokat az utcán.
A "nagy" érdeklődésre való tekintettel utoljára kédem:
Türnitz, vagy nem Türnitz!?
Ha nem, akkor nem ugrálok szállást foglalni!
Ha ma estig nincs jelentkező, akkor STORNO a dolog!
15-16-17.-én lenne egyébként és max. 5-6 motor az ideális.
Akármit ne főzzön csak valami zsírszegényet!
A babgulyás kicsit erős egy kupacban alváshoz
(bevállalta! valaki evett a főzetéből már )
az a legjobb vedd meg mond mennyit adjuk vagy majd mond ott
Ma délután tatabányán a táncsics úton, egy cég telephelyéről egy furgon, motoros elé fordúlt....a motoros nagy sebességgel közlekedett...megpróbált manőverezni de bukott....életét vesztette....
a sisak nem volt becsatolva....a mentősök mindent megtettek.....kevés volt.....
R.I.P.
Lassan aktuális a menet , meg kellene beszélni a kaját szerintem .
Ötleteket várok , hadd jöjjön :
1, bogrács
2, hússütés
3, bármi
4, akármi
5, igyunk csak jagermacit ! , ,
Na szóval , ha lenne egy kis összetartás , ami mostanában nincs , akkor jó volna ezt előre lebeszélni , ki mit hoz , ki mit tud elkészíteni , vagy dobjunk össze egy kb. összeget , én megveszek minden alapanyagot nagyker áron és főzünk belőle amit sikerül !
Óvatosan jegyezném meg , hogy a 11 emberből háromtól kaptam meg eddig a zsetont , amit elutaltam .
de ugye nem a ...
Köszönöm az oldal dekliket! Meg, hogy el is hoztad! , ,
Türnitz stornó! Helyette Balcsira megyek áztatni a fülbevalómat! Valószínűleg Lelle.
Megvan a bukócső!
Elég nehéz volt felszerelni , a jobb alsó felfogatáshoz az anyát alig bírtam leszedni. El kellet mennem egy autószerelő ismerősömhöz hogy légkulccsal leszedje. Ráadásul tönkrement az anya úgyhogy kajtathatok anya után. De nekem tetszik a végeredmény.
Nem úgy van az ! Sok témához tudsz mélyen hozzászólni . Én szeretek mindenkitől tanulni és ez nem kor függő.
Nem érdemlem én azt a titulust....csak egyszerűen imádom a GSR-t (is) és szívemen viselem a sorsukat, bajukat.
Nyugodtan szólíthatunk Dr Gino -nak ezentúl
Már beszéltem is a szerelőmmel, elmondtam neki, hogy mi az ábra. Azt mondta, hogy ráteszi gépre, hogy kiolvassa az értékeket, abból remélhetőleg pontosan fog látszani, hogy tényleg a szenzor e a hunyó. Ha igen, akkor talán jövő héten bele is kerül.
Addig meg lepucolom a bőrgúgyáról a bogarakat, kifényesítem a csizmát, lemosom a bukón a plexit és vágyakozva nézem a motorosokat az utcán.
fatalexception GSR-e nem beteg, csak megfázott....kicsit köhécsel néha
gyógyítható
Örülök, hogy megismertelek.... már tudom ki áll a nick név mögött!
Türnitz, vagy nem Türnitz!?
Ha nem, akkor nem ugrálok szállást foglalni!
Ha ma estig nincs jelentkező, akkor STORNO a dolog!
15-16-17.-én lenne egyébként és max. 5-6 motor az ideális.