Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltatok lent a Soundon

http://youtu.be/2sOB0MiZuE0
Én kérek elnézést a kollegáim helyett ! , ,

A jövő héten majd kompenzálom akciós árakkal az eheti kellemetlenséget ! , ,
hiányzol bammeg az nem is kifejezés

6 ra lett papírunk
Szia !
Mi a baj?
Hiányzom a melóból ?
remélem már lejár a szabid
Üdv all!
Hello mindenki ! .....
HAHÓóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó !

http://youtu.be/roatXzp5yWE A NAP[/L]
jó reggelt
Sokan mondják, hogy aranyból van a szívem.
Akkor ez megmagyarázza, hogy miért mutat olyan sokat a mérleg...

Jó regg:)
Ez mikooor hoool és én miért maradtam le?

Ja és ennél izgalmasabb beszámoló fog készülni
http://www.motorostura.hu/buil...

A seggem meg így fér el a motoron...
Köszi
tényleg jobban néz ki.
Nektek is problémás volt a jobb alsó csavar?
Úgy sikerült leszedni hogy már nem lehetett visszatenni.
Azt mondta a szerelő vegyek hozzá gyári csavart mert ez valami spéci.
Szerintetek is?
Szia. Az én GSR mocimba egyszer több olaj lett beletöltve és ez miatt nem emelt ki a kuplung rendesen, és váltásnál nagyokatt kattant a sebváltó. Mivel a kuplung olajfürdöben van a lamellákra hatással van az olaj!
Én is így látom. Nem véletlenül van megadva egy tól-ig szint. A motornak úgy kell megtervezve lennie, hogy minimum szint esetén sem lehet semmi gond. A srác meg azt mondta, hogy nem baj ha több egy kicsit, legalább akkor sem szív mellé, ha nagyon be van döntve. Na ez már fájt egy kicsit :)

Tegnap olvasgattam a neten és leginkább azt találtam, hogy semmiképpen sem jó a túltörltött olaj (több okból is), úgyhogy ma megpróbálok majd kiszipkázni belőle valamennyit, ha nem megy, akkor engedek le belőle.

Üdv (és amúgy jó reggelt)

Peti
jo8
az baszna be
Ha a kémlelőablak felső szintjéig van az olaj, az is szakszerű még.
Egyébként nem baj ha picivel több van benne..... legalább nem lesz gond ha kajálja az olajat a motorja....
(most jól beletettem az ideget, hogy eszi az olajat a motorja )
én nem hoztam volna el úgy a helyedben, azért szakszervíz, ha annyi kell bele és jel is meghatározza meddig kell lennie akkor az legyen addig. nem több, nem kevesebb, annyi. azért fizetsz hogy szakszerüen végezzék a dolgukat mert ez igy minden csak az nem

hiába nem para, de nem is szakszerű
Nem parázz, nem gond a pár deci többlet.

Tybee, az meg végképp no problem, ha az ablak tetejéig van az olajszint, álló motornál.
az ott van a Gallakarbon felé? mert ott láttam nagy villogást, lezárást :((

R.I.P
Akkor legyen 1 jó adag fini pöri?szerintem ne szarozzunk,ha meglessz az össz létszám aki jön,és eszik,meg tudjuk venni az alapanyagot:)
Ha ez így ok?jelezzétek,Kriszti-nővérkének
Mert a "beöntést" is ő adja majd:)
Krisz köszönöm a vendéglátást,minden ok!ithon!
Az olajat én is picit túltöltöttem

Majdnem tele van az ablak, de járó motornál lemegy ahogy figyeltem ...................egykerekezni nem akarok pedig
Tegyél rá kupakot
Jól néz ki a cső és kétségtelen, hogy praktikus is, csak az a felső tartócsavar ne lenne annyira rusnya. Nem értem, miért nem tudtak már valami szép csavart adni hozzá? Attól a csavartól nekem olyan barkács érzetet kelt. De attól eltekintve tényleg fasza

Ma kicserélték a feszszabályzót és az olajat. A szerelő srác viszont túl sokat öntött bele, hiába pofáztam, hogy emelőn van a motor és ezáltal előre lejt. Asszem 3,9 litert nyomott bele, holott csak 3,6 kellene. Muszáj leszek valami vékony csővel és fecskendővel leszipkázni, mert úgy tudom, hogy nem tesz jót a motornak, ha túl sok benne az olaj.